Trimhockey

Trimhockey

Trimhockey is binnen de hockeybond een van de snelst groeiende afdelingen en ook bij HC 's-Hertogenbosch is trimhockey populair. Het voorziet voor senioren in een toenemende behoefte aan sportiviteit, ontspanning en gezelligheid in een niet-competitieve sfeer.

Trimhockey is hèt alternatief voor het spelen in competitieverband op zondag. De trimmers van HC 's-Hertogenbosch vormen een enthousiaste groep van ruim 50 hockeyers van verschillende niveaus: van redelijk onervarentot vergevorderde. De meeste trimmers zijn tussen de 40 en 55 jaar. Een deel bestaat uit ouders van jeugdleden, maar er zijn ook veel leden die geen hockeyende kinderen hebben. Een groeiende groep bestaat uit ex-competitiespelers die het weekeinde niet langer gebonden willen zijn en graag deelnemen aan deze vrijblijvende en recreatieve vorm van hockey.

Maandagavond wordt er in 2 gemengde groepen getraind. De nadruk ligt op het ontwikkelen van techniek en er wordt ook een partijtje gespeeld. Er wordt om 20.30 uur gestart en het duurt tot 22.00 uur. Na iedere training wordt nog gezellig een drankje gedronken. Het is een ongedwongen vorm, waarbij je aanwezigheid niet vereist is, je beslist zelf of je komt trainen of niet. Af en toe worden er wedstrijden georganiseerd tegen andere trimteams uit de buurt.

De doelgroep is: mannen en vrouwen vanaf 35 jaar, liefst met enige hockeyervaring. Nieuwe leden kunnen worden geplaatst indien er ruimte is in de trimhockeygroepen.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nicole Mallens trimhockey@hcdenbosch.nl