Stick & BiteGEZONDE KEUZE
Het concept voor Stick&Bite bestaat uit het bieden van gezonde en topsportwaardige voeding. Stick&Bite is open voor hockeypubliek, eigen leden, bezoekers en overige sporters op het complex. Voor deze doelgroep is het van belang dat de gezonde keuze centraal staat. Dat is geen verplichting, want op de kaart staat bijvoorbeeld ook een overheerlijke chocolade mousse met oreo en karamel.

OPENINGSTIJDEN

Stick&Bite is op doordeweekse dagen open van 12.00 uur tot 21.00 uur.

Reserveren is noodzakelijk.
Bel 073-8 999 555 of mail naar Boy van den Eng: restaurant@hcdenbosch.nl
TOPSPORT WAARDIG

Tijdens de opening werd het belang van gezonde voeding voor topsporters nog maar eens bevestigd. In een vraaggesprek tussen Vera Vorstenbosch, Michel Reinders en Marco Hoogerland noemden zij dat steeds meer mensen kampen met een allergie of gevoeligheid voor bepaalde levensmiddelen. Van onze topsporters wordt extreem veel fysieke inspanning gevraagd. Belangrijk dus dat de voedingswaarde in balans is om het lichaam te kunnen laten herstellen voor de volgende training of wedstrijd. Voeding wordt naast het juiste trainingsschema een steeds belangrijker element voor de sporters.

Jeroen Wouters van het Topsportrestaurant Papendal heeft tips gegeven waar een gezonde balans tussen voeding en herstel vaak te vinden is. Stick&Bite maakt graag gebruik van deze kennis en staat vanzelfsprekend open voor het verder delen ervan met andere topsporters in 's-Hertogenbosch .


 
RABOBANK EN HEALTHNESS CENTRE VAN LITH
Ook onze hoofdsponsor Rabobank heeft een plek binnen Stick&Bite. Rabobank is onze partner in het sociaal maatschappelijke programma, HCDB Sociaal Fit. Dit programma bestaat uit verschillende beweegpakketten die gericht zijn op het realiseren van een vitale leefstijl. Kortom lekker bewegen en gezond eten.

Op HC 's-Hertogenbosch kan het allemaal!