Route

Hockeycomplex 'Oosterplas'
Oosterplasweg 35
5215 HT 's-Hertogenbosch
Telefoon clubhuis: 073 8 999 555
 
Vanaf Utrecht
Via rondweg (A2) afslag Helmond/Veghel. Aan het einde van de afrit richting ‘s-Hertogenbosch (rechtsaf), bij 1e verkeerslicht rechtsaf, daarna doorrijden tot u het hockeycomplex aan uw rechterhand ziet.  

Vanaf Eindhoven
Via rondweg (A2) afslag Helmond/Veghel. Aan het einde van de afrit richting ‘s-Hertogenbosch (rechtsaf), bij de 2de verkeerslicht rechtsaf, daarna doorrijden tot u het hockeycomplex aan uw rechterhand ziet.  

Parkeren
HCDB heeft ruim voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor reguliere hockey activiteiten. De parkeergelegenheden zijn gelegen aan het clubhuis of op 200 meter lopen aan de Oosterplas. 

Grote parkeerdrukte is te verwachten tijdens evenementen zoals, de play offs, sponsorontvangsten en (internationale) toernooien. We adviseren u de agenda in de gaten de gaten te houden en op deze dagen de fiets als goed alternatief te gebruiken. 

Houdt u er rekening mee dat u op de weg tussen het eerste parkeerterrein en het parkeerterrein naast het clubhuis niet mag parkeren. De politie controleert daar geregeld en deelt dan parkeerboetes uit.