14-1-2022
AL

Geen zaalhockey komend weekend (15 & 16 jan)

Nieuwsafbeelding
Beste leden, ouders/verzorgers, coaches en managers, 

We hebben, vooruitlopend op mogelijke nieuwe coronaregels, van de KNHB een schrijven mogen ontvangen. In dit schrijven geven ze aan dat,  indien er blijkt dat de zaalcompetitie hervat mag worden, deze per direct zaterdag hervat wordt. 
 
Het bestuur, tophockey jeugd en de zaalcommissie van HC 's-Hertogenbosch heeft de consequenties van het voornemen om de zaalcompetitie te hervatten op een rij gezet. 

Deze zaalperiode heeft al heel veel flexibiliteit gevraagd van ons allemaal en is uiteraard wel met heel veel liefde en plezier voor het spelletje gedaan. 
 
Met de betrokkenen is nu het besluit genomen dat er in het weekend van 15 en 16 januari géén deelname zal zijn vanuit HC ’s-Hertogenbosch en haar teams indien de competitie hervat mag worden. 

Er zit veel organisatie achter om alles (weer) op te opstarten zonder enige zekerheid. Het organiseren van scheidsrechters, zaalwachten, coaches, teams, zaalbeheerders geeft te veel onzekerheden en onrust. Daarnaast vinden wij het risico dat een team aankomend weekend gaat reizen en voor een gesloten deur staat ook te groot.

Belangrijk om te weten is dat er al weken niet getraind is door veel teams en de kans op blessures daardoor erg groot is.

De KNHB is al op de hoogte gesteld van ons besluit. 
 
Alle senioren, top D jeugd, jeugd breedte+, jeugd breedte en jongste jeugd teams zullen weer deelnemen vanaf het weekend van 21 januari aan de KNHB competitie (indien dit uiteraard weer hervat mag worden). 

Top jeugd, A/B/C en de combiteams, zijn geïnformeerd vanuit de technisch manager van hun eigen lijn wat hun programma wordt. 
 
Ter informatie: bij de lockdown in december, is er al besloten vanuit de KNHB dat er dit jaar geen promotie of degradatie zal plaatsvinden.
 
Indien inderdaad tijdens de persconferentie besloten wordt door de overheid dat de zaalcompetities hervat mogen worden, zal er vanuit de zaalcommissie een nieuw trainingsschema gemaakt worden voor aankomende we(e)k(en).
 
Vanuit de commissies en bestuur hopen we op jullie begrip voor dit besluit. 
  
Met vriendelijke groet
 
Het bestuur en de zaalcommissie