27-11-2021
AL

Info mbt veldtraining, 4 dec. wedstrijddag en zaaltrainingen

Nieuwsafbeelding
Beste leden en ouders/verzorgers, coaches en managers, 

Door de lockdown die ingaat op zondag 28 november om 17:00 uur en de andere maatregelen die vrijdag jl. bekend gemaakt zijn, zijn we als HC ’s-Hertogenbosch genoodzaakt daarop te schakelen. 

Hiervoor zullen er in eerste instanties keuzes gemaakt moeten worden voor wat betreft de laatste week veldtraining en de aankomende zaaltrainingen. Uitgangspunt bij alle keuzes is dat we een vereniging zijn, en dat we deze uitdagingen samen zullen moeten aangaan.

1. Veldtrainingen in de week van 29 november
Het huidige veldtrainingsschema van maandag 29 november tot en met vrijdag 3 december komt voor alle leden volledig te vervallen. Met uitzondering van de trainingen van de jongste jeugd op woensdag tussen 15.00-17.00 uur, gegeven door KW1. 

Wil je aankomende week toch willen trainen? Dat kan! 
Vanaf maandag 29 november tot en met vrijdag 3 december mag iedereen facultatief komen trainen tussen 13.00 en 17.00 uur op ons complex. Wat moet je hiervoor doen:
  1. Aanmelden van je training, dit kan je doen via trainingscommissie@hcdenbosch.nl
  2. Vermeld in je e-mail je teamnummer, de gewenste dag, de gewenste tijdstippen en de naam van de trainer die de training gaat geven (bij jeugdteams). 
  3. We bekijken of er ruimte voor jouw team is en sturen je dan z.s.m. een bevestiging. Dus hoe sneller je je aanmeldt, hoe eerder kans op ruimte op een veld!
2. Zaterdag 4 december 2021
Zaterdag 4 december zullen de wedstrijden gewoon doorgaan. Hiervoor zullen alle aanvangstijden vervroegd gaan worden. Dit geldt voor zowel thuis al uit. Houd de HCDB- app dus goed in de gaten!

3. Zaaltrainingen vanaf 6 december
Achter de schermen zijn we druk in overleg hoe we de zaaltrainingen naar ieders tevredenheid kunnen realiseren. Op dit moment inventariseren we alle beschikbare zaaluren.
Voor de indeling zal er gekeken worden naar beschikbaarheid van trainers en wanneer teams een mogelijkheid hebben om te trainen. Er zal veel flexibiliteit gevraagd worden van leden, ouders/verzorgers, coaches, vrijwilligers etc. Al met al zal het dus een flinke puzzel worden. We hebben er vertrouwen in dat dat goed komt.

Wij hopen dat er op korte termijn meer duidelijkheid komt over de komende periode en proberen iedereen zo snel als mogelijk van informatie te voorzien.

Hopende op jullie begrip. 

Met vriendelijke groet, 
HC ‘s-Hertogenbosch