Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 28 november 2021
Tijd T/U Team Tegen team
10:45 Uit Heren Jong 02 HC Oranje Rood HJ3
14:15 Thuis Heren 35D SMHC De Hopbel H35B
23-11-2021
AL

Zaalhockey via ONFIRE Hockey Support

Nieuwsafbeelding
Kick-off clinic zaalhockey!
Na een heel zaalseizoen gemist te hebben zijn we heel erg blij dat we binnenkort weer lekker de zaal in mogen! ONFIRE Hockey Support organiseert op zondag 28 november een aantal clinics bij sporthal de Schutskamp in Den Bosch. Want je zaaltechniek kan vast een opfrisbeurt gebruiken! 

Schrijf je snel in op www.hockeysupport.nl zodat je vol vertrouwen de zaalcompetitie in kan! Let op; beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Datum: zondag 28 november
Starttijden: 09:30 uur, 11:00 uur, 13:00 uur of 14:30 uur
Leeftijd: t/m 16 jaar

Lekker weer veel zaal- en buitenactiviteiten met ONFIRE Hockey Support!
We gaan er nog steeds vanuit dat we de zaal in mogen! Wil jij je zaalhockey skills weer een boost geven na een jaar niets in de zaal gedaan te hebben? Schrijf je dan nog snel in op www.hockeysupport.nl voor de 8 super gave zaalhockey trainingen van ONFIRE Hockey Support! 

De trainingen vinden plaats bij Maaspoort Sports & Events in Den Bosch en we starten al op woensdag 8 december. Doe je liever in de kerstvakantie mee aan het zaalkamp van 27-29 december? Ook dat kan! 

En zelfs als je in de winter lekker buiten wil blijven hockeyen biedt ONFIRE jou deze kans bij de ONFIRE winterschool op HC ’s-Hertogenbosch. 

Genoeg activiteiten, dus aarzel niet en schrijf je nog snel in op www.hockeysupport.nl.