30-9-2021
AL

Trainingen in de herfstvakantie

Nieuwsafbeelding
In de herfstvakantie (ma 25 oktober t/m zo 31 oktober) zijn er officieel geen trainingen voor senioren-, breedte (plus)- en jongste jeugd teams. 

Toch trainen?
Mocht je toch willen trainen dan kan dit. De voorwaarde is dat je als team je eigen trainer regelt. Een leuke mogelijkheid om als coach of ouder ook een keer je eigen jeugdteam training te geven. 

Mocht je met je team dus toch willen trainen in de herfstvakantie? Geef dit dan door via een mail naar trainingscommissie@hcdenbosch.nl, vermeld in de mail je teamnummer, de gewenste dag, het gewenste tijdstip en de naam van de trainer die jullie training gaat geven. 

Oefenwedstrijd jeugd en jongste jeugd aanvragen?
Voor zaterdag 16 oktober en zaterdag 30 oktober kun je als jeugd- of jongste jeugdteam ook eventueel een oefenwedstrijd aanvragen bij het wedstrijdsecretariaat van de jeugd. Stuur hiervoor een mail naar wedstrijden-junioren@hcdenbosch.nl onder vermelding van je teamnummer, tegenstander en je gewenste datum van de wedstrijd (16 en/of 30 okt. Let op: zaterdag 23 okt. is NIET beschikbaar voor oefenwedstrijden).

De senioren spelen een normaal competitieprogramma in de herfstvakantie.

We wensen je alvast een fijne herfstvakantie toe!