27-9-2021
AL

Nieuwe terrasoverkapping - partnership met SUNS

Nieuwsafbeelding
Wist je dat het voortaan nòg comfortabeler genieten is van o.a. de wedstrijden op het hoofdveld door de fraaie nieuwe overkapping. Lekker buiten staan, maar wel droog; dat kan dankzij de overkapping van SUNS, een prominente sponsor-partner van HC 's-Hertogenbosch. 

Het partnership tussen de club en het Vughtse bedrijf zorgde voor een verdere verfraaiing van het hockeycomplex, vertelt Gerard Booij. "Geweldig dat je dit soort bedrijven tot je partners mag rekenen. Wij krijgen als club met de overkapping eigenlijk een uitbreiding van ons clubhuis waar we dolgelukkig mee zijn. Dat komt in deze tijden extra van pas en het is een plek met prachtig uitzicht die nu al zeer gewild is. En SUNS laat zien dat ze veel meer bieden dan tuinmeubelen alleen. Iedereen blij.”  

Gazebo
Met het hoofdkantoor in Vught is SUNS uitgegroeid tot een wereldtopper in de tuinmeubelen. "Ja, we zijn minstens zo ambitieus als de hockeyclub”, vertelt eigenaar en oprichter Patrick van Rhienen. "Mooi om als sponsor betrokken te zijn bij zo’n club en geweldig dat we kwaliteit en beleving aan het complex hebben toegevoegd met iets dat voor ons een topproduct is: een SUNS Gazebo, oftewel een overkapping. Zo’n overkapping is voor iedereen snel te realiseren, in je eigen smaak en in de afmetingen die je wil.”  

Buiten
Binnen wordt buiten, dat idee heeft een enorme vlucht genomen. Zeker door de ontwikkelingen van het virus gaan mensen steeds meer buiten leven en zoeken dan comfort en kwaliteit. "Daar heeft SUNS het assortiment voor.” De producten van SUNS zijn op honderden plekken op de wereld verkrijgbaar. De ontwikkeling en het hoofdkantoor zitten in Vught, de productie komt veelal uit Azië. 

Lifestyle
SUNS is doorgegroeid van een bedrijf in tuinmeubelen naar het complete assortiment voor outdoor-living. "De outdoor lifestyle betekent niet alleen tuinmeubelen met complete loungesets, maar ook kussens, vloerkleden, buitenlampen op zonne-energie en dus ook overkappingen. Alles om je buitenruimte in te richten en om comfortabel te genieten van outdoor. Ga  gewoon eens kijken bij onze dealers wat we te bieden hebben”.