23-9-2021
AL

Nationaal (Top) Hockeykamp in de herfstvakantie

Nieuwsafbeelding
De Nationale (Top-)hockeykampen in de herfstvakantie worden van 25-27 oktober georganiseerd op HC ‘s Hertogenbosch. Je gaat de tijd van je leven hebben en echt beter worden! Het tophockeykamp staat o.l.v. een (Jong-)Oranje speler of een speler uit de hoofdklasse. Met het super uitdagende programma en enthousiaste trainers zal jij het beste uit jezelf halen. Ben jij erbij? Schrijf je in op www.nationalesportkampen.nl

Data en informatie
25 t/m 27 oktober
De hockeykampen zijn voor hockeyers van 6 t/m 14 jaar en de tophockeykampen zijn voor hockeyers van 8 t/m 16 jaar. Je wordt ingedeeld op leeftijd, niveau en bij je vriendjes. De kampen starten dagelijks om 9:30 uur en zijn afgelopen om 16:30 uur.

Hockey- of Tophockeykamp?
Bij het hockeykamp ben je 70% van je dag aan het hockeyen. Ook wordt er gespeeld op het luchtkussen en doen we andere leuke sporten en activiteiten. Je krijgt 1 dagdeel een clinic van een topspeler. 

Tijdens het tophockeykamp hockeyen we de hele dag en staat het tophockeykamp o.l.v. een speler uit het Nederlands Elftal, Jong Oranje of uit de hoofdklasse. Deze speler neemt alle tijd om jou beter te maken, de oefeningen te versterken en zal zelf diverse masterclasses geven.

INCLUSIEF:
  • Heerlijke en gezonde lunch, limonade en tussendoortjes
  • Meet & Greet en masterclass van Topspeler 
  • Gegarandeerd beter worden! Lekker fanatiek trainen onder begeleiding van onze speciaal opgeleide hockeytrainers
  • Je persoonlijke hockeycertificaat
Inschrijven of meer info: www.nationalesportkampen.nl