16-9-2021
AL

PRIJS JE RIJK! Zaterdag 2 oktober 16:00 - 19:00 uur

Nieuwsafbeelding
SPONSOR ACTIE - PRIJS JE RIJK!

Op zaterdag 2 oktober van 16:00 tot 19:00 uur vindt er een uniek (sponsor) evenement plaats op het veld. Prijs je Rijk!

Prijs je Rijk is een unieke actie geïnitieerd door Heren en Dames 1 en vindt plaats op veld 4 in combinatie met een echte Hollandse koe en spreekstalmeester. 

Ben jij ondernemer of heb je als bedrijf interesse om mee te doen om kans te maken op echt gave sponsorprijzen? Dit is je kans en doe mee!

Hoe gaat Prijs je Rijk z'n werk:
  1. Het veld wordt in vakken (kavels) verdeeld.
  2. Ieder kavel wordt vertegenwoordigd door een deelnemer die een inleg per kavel heeft gesponsord.
  3. Staat de koe stil en legt hij zijn 'vlaai' neer in jouw vak, dan ben je een winnaar!
Eigenlijk heel simpel dus en super leuk! 

De hoofdprijs is een HC 's-Hertogenbosch sponsorpakket t.w.v. maar liefst € 36.300,00! Daarnaast zijn er nog nog 2 prijzen zoals een sponsorpakket t.w.v. € 12.300,00 en € 7.800,00. En gedetailleerde beschrijving van de spelregels en de prijzen vind je op het inschrijfformulier.

Het enige wat jij met je bedrijf hoeft te doen is een kavel te sponsoren. Één kavel heeft een inleg van € 500,00. Je kan je kansen zelfs verhogen met het kopen van voer of het kopen van meerdere kavels.

Uiteraard zorgen we voor een "natje en een droogje" en gezellige muziek. Daarnaast is het een mooie manier om andere ondernemers te leren kennen. Ook is er de mogelijkheid om enkele olympiërs op de foto te gaan.

De opbrengst van deze actie komt ten gunste van Tophockey bij HC 's-Hertogenbosch.

Wil je meedoen? Neem dan contact op via prijsjerijk@hcdenbosch.nl of direct met Tijmen Reyenga via tijmen@reyenga.eu of 0637343199