8-9-2021
AL

Corona afspraken die nog gelden op onze club

Nieuwsafbeelding
We gaan weer beginnen !

Na een heerlijke vakantie, mogen we weer gelukkig allemaal competitie spelen én er mag gelukkig weer publiek aanwezig zijn op ons complex tijdens wedstrijden en trainingen. Weer fijn kijken bij het team van je kinderen, een derde helft op zondag met je team en weer aan de lijn bij bijv. Heren 1 of Dames 1. 

Wat hebben we jullie allemaal gemist !

Maar toch moeten we (spelers, toeschouwers en andere betrokkenen) ons nog wel houden aan de speciale corona afspraken zoals door de overheid bepaald. We hebben de belangrijkste punten voor je op een rijtje gezet:

Toeschouwers weer welkom tijdens trainingen en (oefen)wedstrijden           
Toeschouwers zijn weer toegestaan op ons complex en dus van harte welkom.
Voor niet spelende bezoekers geldt de verplichting van registratie en eigen gezondheidscheck. Dit is mogelijk via de QR-code die op de club hangt of online via de site www.hcdenbosch.nl/registratie. Er wordt géén onderscheid gemaakt tussen mensen die wel of niet gevaccineerd zijn. Iedereen is welkom mits men geen gezondheidsklachten heeft.

Spelers, trainers en teambegeleiding hoeven zich niet te registreren met de QR-code omdat zij geregistreerd zijn n.a.v. het trainings- of wedstrijdschema. 

Scheidsrechters en vrijwilligers dienen zich ook via de QR code of het formulier te registeren.

Voor het toelaten van publiek gelden op dit moment de spelregels van 'placering' (vaste zitplaats) en 1,5 meter afstand. Dit is natuurlijk mogelijk op onze tribune. "Aan de lijn” bij onze andere velden is ruimte genoeg om onderling 1,5 mtr afstand te bewaren. We vragen je hieraan te denken.

Clubhuis en terras geopend
Ons clubhuis en terras zijn open volgens de huidig geldende horeca-richtlijnen, dit betekent vaste zitplaatsen aan tafel (zowel binnen als buiten) met je team. Entertainment zoals bijv. het grote scherm binnen aan of een DJ mogen helaas nog niet. 

1,5 meter afstandsregel blijft nog van kracht
Voor iedereen, die niet hockeyt, blijft het belangrijk om onderling de 1,5 mtr afstand te bewaren. Dit geldt niet voor jongeren tot 18 jaar. 

Kleedkamers geopend
Onze kleedkamers en douches zijn weer open. Deze ruimtes mogen echter nog niet gebruikt worden voor teambesprekingen, lunches en dergelijke. Om de 1,5 mtr afstand te kunnen waarborgen, mogen hier ook maar 5 personen per team tegelijk verblijven. Houd hier dus rekening mee. 
 
Uit wedstrijden
Bij uitwedstrijden vragen wij je om je op de hoogte te stellen van de regels van de betreffende club. Dit kan vaak via de website van de tegenstander.

We wensen je een fantastisch seizoen toe!