11-6-2021
AL

Teamindeling Jeugd (A/B/C/D) 2021-2022 bekend

Nieuwsafbeelding
Beste (ouders/verzorgers van) jeugdleden,

Het is voor jullie een bijzonder seizoen geweest wel met veel hockey maar helaas niet veel "buiten” de deur. Gelukkig hebben we tijdens de interne competitie en trainingen nog lekker kunnen hockeyen met elkaar.

Teamindeling
Inmiddels zijn de selecties bij tophockey afgerond en zijn ook alle andere jeugdteams voor het nieuwe seizoen ingedeeld. In bijgevoegd PDF bestand kan je de indeling vinden. Op pagina 1-4 zie je de meisjesteams en op pagina 5-7 de jongensteams. Natuurlijk zorgen we ervoor dat deze indeling ook zo snel mogelijk zichtbaar is in jullie HC 's-Hertogenbosch-app, de verwachting is dat dat na 15 juni het geval is.

Jullie ontvangen zeer snel een e-mail waarin een link staat om jezelf toe te voegen aan de app groep van het team. Het is handig om op korte termijn al een aanspreekpunt te hebben voor het organiseren van de trainingen en de wedstrijden.

Trainingen in de week van 14 tot en met 18 juni
In het overzicht van de teamindeling staat bij je nieuwe team de dag, het tijdstip en het veld vermeld waar je volgende week traint.
Hierna kan je ook nog trainen met je team, dit mag je als team zelf aanvragen en verzorgen. Een veld aanvragen mag per mail via trainingscommissie@hcdenbosch.nl.

Wedstrijden vanaf 11 juni
Zaterdag 12 juni speel je nog een wedstrijd met je ‘oude’ team.
Op zaterdag 19 & 26 juni kun je facultatief een wedstrijd spelen (zowel tegen een team uit de regio als intern) met je nieuwe team. Je moet zelf een tegenstander regelen. Een veld kun je aanvragen bij onze clubmanager via clubmanager@hcdenbosch.nl.

Top en breedte-plus
De teams die vallen onder Top en breedte-plus zijn ingedeeld voor de KNHB-competitie op 12, 19 en 26 juni. Omdat het op deze korte termijn helaas niet mogelijk was om bij alle teams individueel te inventariseren, is er vanuit het bestuur voor gekozen niet alle teams in te schrijven voor de ‘verplichte’ wedstrijden van de KNHB-competitie. Ook voor deze wedstrijden geldt; 12 juni speel je de wedstrijd met je ‘oude’ team, 19 en 26 juni speel je de wedstrijden (KNHB òf facultatief) met je nieuwe team.

Start trainingen na de zomervakantie:
De reguliere trainingen voor de breedte-teams starten in de week van maandag 6 september 2021, de breedte-plus teams starten vanaf maandag 30 augustus 2021.
Het gedetailleerde trainingsschema volgt voor de zomervakantie. Ouders die geïnteresseerd zijn om training te geven, kunnen dit aangeven bij de trainingscommissie@hcdenbosch.nl.

Start competitie volgend seizoen:
De eerste competitiewedstrijd is op zaterdag 11 september 2021. Voor de A en de B jeugd kan het zijn dat de competitie een week eerder start. Dit is afhankelijk van de klasse waarin de teams worden ingedeeld.

Vragen over teamindeling:
De samenstelling en indeling van de teams geschiedt op basis van een aantal punten
waaronder:
  • Het totaal aantal spelers/speelsters in een lijn
  • Eerlijke verdeling tussen 1e en 2e-jaars in een team
  • Beoordeling van coach(es)
  • Beoordeling van trainer(s)
  • Input van de lijncoördinatoren
  • Vriendenwensen
Wij hebben ons best gedaan om aan zo veel mogelijk vriendenwensen te voldoen maar helaas is dat niet in alle gevallen gelukt. Wij rekenen hiervoor op jullie begrip

Mocht je een vraag hebben over de indeling dan mag je deze per mail naar jeugdcommissie@hcdenbosch.nl sturen. Graag onder vermelding van; 
  • naam betreffende speler
  • zijn/haar team 2021-2022
  • korte omschrijving van je vraag
De lijncoördinator neemt dan contact met je op.

Het zou fijn zijn wanneer jullie er rekening mee houden dat wij allemaal vrijwilligers zijn. Vanuit betrokkenheid en een groot clubhart doen wij elk seizoen ons uiterste best om de teamindelingen zo goed mogelijk te verzorgen en te communiceren. Dus graag enige aandacht voor de toonzetting en formulering van jullie eventuele reactie.

Dit jaar is er, in verband met de geldende richtlijnen, geen inloopavond.

Wij danken jullie hartelijk voor jullie bijdrage dit seizoen.

Wij wensen jullie alvast een heel fijne zomervakantie toe en hopen op een normale hockeykalender volgend seizoen.

Jeugdcommissie HC 's-Hertogenbosch