8-6-2021
AL

Wat je moet weten als je naar HC 's-Hertogenbosch komt als bezoekend (jeugd)team

Nieuwsafbeelding
Wat je moeten weten als je naar HC ’s-Hertogenbosch komt als bezoekend team.
  1. Op HC ’s-Hertogenbosch gelden de reguliere coronaregels en -adviezen vanuit de rijksoverheid, NOC NSF en KNHB.
  2. Bij het betreden van onze locatie wordt van iedereen automatisch de temperatuur gecheckt. Volg de aanwijzingen hiervoor op. Indien men 37,5 graden of hoger heeft, wordt deze persoon verzocht naar huis te gaan.
  3. Iedereen desinfecteert zijn handen.
  4. Registreer je via onze QR code of vooraf thuis via hcdenbosch.nl/registratie/
  5. Kleedkamers zijn gesloten. Er is geen gelegenheid om te douchen en om te kleden, dus kom omgekleed naar de club. 
  6. Bij bezoekende jeugdteams op onze accommodatie die in de jeugdcompetitie van de KNHB spelen, vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Zorg er wel voor dat je het aantal rijouders beperkt tot dat wat je nodig hebt om naar de wedstrijd te komen! Bij HC ‘s-Hertogenbosch zijn maximaal 5 rijouders welkom per uitspelend team. Daarnaast geldt een maximum van 3 personen als teambegeleiding!
  7. Als onze leden sporten op onze eigen sportaccommodatie voor bijvoorbeeld een training of onderlinge oefenwedstrijd of een regionale wedstrijd via de KNHB , dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.
  8. Onze horeca mag alleen open zijn voor sporters en benodigde vrijwilligers en volgens de geldende horecaregels. De buitenterrassen mogen (onder genoemde voorwaarden) open voor degenen die er mogen zijn. Houd er rekening mee dat sporters geacht worden om na het sporten de sportaccommodatie te verlaten.

Gerelateerd nieuws