3-6-2021
AL

Getuigen gezocht van eenzijdige aanrijding op 29 mei jl.

Nieuwsafbeelding
We doen normaal niet snel een oproep met een push bericht wanneer er schade is aangericht aan een voertuig dat geparkeerd staat bij de club. Voor deze keer maken we een uitzondering omdat de eigenaar niet weet wie dit, al dan niet per ongeluk, gedaan heeft.

Getuigen gezocht van eenzijdige aanrijding: 
Op 29 mei jl. heeft een er een eenzijdige aanrijding plaatsgevonden op de parkeerplaats van onze club. Daarbij is een auto ernstig beschadigd aan de bestuurderskant. Helaas heeft de veroorzaker geen notitie achtergelaten en zit de eigenaar van de auto in kwestie opgescheept met deze flinke schade. Het kan niet anders dat de andere auto (waarschijnlijk een witte) ook schade heeft. Graag verzoeken wij de veroorzaker van deze schade contact op te nemen met de club via clubmanager@hcdenbosch.nl zodat dit voorval op een volwassen manier via de verzekering afgehandeld kan worden.

Mocht je gezien hebben dat dit gebeurd is dan horen wij dat ook graag zodat we de eigenaar hiervan op de hoogte kunnen stellen. Neem contact op met de clubmanager wanneer je meer informatie hebt.

Namens Dmitrie Wagemaker hartelijk dank voor jullie medewerking.