4-5-2021
AL

Save the date! Zaterdag 22 mei 'Raad de Plaat' muziekbingo

Nieuwsafbeelding
'RAAD DE PLAAT' MUZIEKBINGO - zaterdag 22 mei vanaf 20:30 uur

Op 22 mei wordt er speciaal voor jou als lid van HC 's-Hertogenbosch een online bingo georganiseerd. En niet zomaar een bingo.... een muziek bingo "Raad de Plaat'! Onder begeleiding van heuse presentator en een toffe DJ maken we er een spetterend feest in je huiskamer van. Voer opdrachten uit vanaf je bank, dans mee en maak ook nog eens kans op dikke prijzen!

Bingo maar dan nog leuker! 
Vanuit ons geliefde clubhuis zal er een (YouTube) livestream worden opgezet met hitjes zoals je op onze eigen disco‚Äôs gewend bent! Houd op je bingo-kaart bij welke muziek je voorbij hoort komen en zorg dat je als eerste bingo hebt! 

Bierpakket voor senioren
Om het voor de senioren (18+) onder ons nog gezelliger te maken hebben we voor hen wat extra's. Je ontvangt een bierpakket van onze brouwer Bavaria wanneer je dit pakket bij het inschrijven aanvraagt, uiteraard zorgen we er ook voor dat er een knabbeltje bij zit! Over het hoe en wat m.b.t. het in bezit krijgen van het bierpakket, krijg je ongeveer een week van te voren bericht via je opgegeven e-mailadres hoe we dit gaan regelen. Zorg wel dat je je kunt legitimeren bij het ophalen.

Natuurlijk hopen we dat dit een mooie gelegenheid is om een mogelijk kampioenschap van onze Dames 1 én Heren 1 te vieren??

Geef je snel op via deze link! Het wordt vast heel erg leuk!

Met vrolijke bingo en muziek groet, 

Evenementencommissie HC 's-Hertogenbosch

Gerelateerd nieuws