30-4-2021
AL

Maak je 'vriendenwens' kenbaar vóór 20 mei a.s.

Nieuwsafbeelding
Beste jeugdleden en ouders, 
 
Vriendenwens
De tweede helft van dit hockeyseizoen loopt helaas ook anders dan verwacht. Maar natuurlijk blijven sommige zaken gewoon lekker hetzelfde. Dat geldt zeker voor onze 'VRIENDENWENS'.
 
Je wordt als jeugdlid van een breedte team ingedeeld op het niveau dat het beste bij je past. Wanneer je wil aangeven bij wie je graag in het team wil spelen volgend seizoen, gebruik dan dit 'VRIENDENWENS'-formulier.

LET OP: Je vriendenwens weegt dan zwaarder dan je niveau. Bijvoorbeeld; Mees zit komend seizoen in JC4, Willem in JC5. Wanneer zij beiden een vriendenwens invullen voor elkaar, zullen zij samen in JC5 (of een lager team) worden ingedeeld.
 
Vriendenwensen worden alleen verwerkt wanneer ze wederzijds zijn. Zorg er dus voor dat je vriend/vriendin dit formulier ook opstuurt. Je mag op je formulier maximaal 2 personen invullen. Natuurlijk proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met alle vriendenwensen. 
 
Je kunt enkel en alleen via dit formulier je vriendenwensen indienen. 
Uiterlijke instuurdatum van dit formulier is donderdag 20 mei. Aanvragen van na die datum worden niet meer in behandeling genomen.
 
'VRIENDENWENS'-formulier: https://forms.gle/xfdU9z9QdA2UcqvV6

Gerelateerd nieuws