6-4-2021
AL

Planning april, mei, juni 2021

Nieuwsafbeelding
Beste leden, ouder, managers en coaches van onze jeugdteams en jong-senioren,
 
Voor de komende maanden hebben wij al eerder een schema gestuurd met de planning. Hierbij meer informatie. 
 
Dit bericht heeft een aantal bijlagen.

Pagina 1: Planning voor maanden april, mei & juni;
Pagina 2: Poule indeling april, mei & juni;
Pagina 3 & 4: Wedstrijdschema voor weekend 10/11 april;
Pagina 5 & 6: Concept wedstrijdschema voor weekend 17/18 april;
Pagina 7 & 8: Concept wedstrijdschema voor weekend 24/25 april.

In de PDF-bijlage:
Pag. 1) In dit schema kun je zien wat de planning is tot aan de zomervakantie. Dit schema wordt indien nodig geüpdatet.

Pag. 2) Voor de komende tijd hebben wij een poule-indeling gemaakt. Een aantal jong-seniorenteams heeft zich bij ons aangesloten. Welkom! Ter info: DJ = Dames Jong en JD = Jongens D. 
 
Zoals eerder aangegeven kan het niveauverschil in de poule groot zijn. Wij hebben deze keer vooral gekeken naar de klasse waarin de teams spelen en minder naar de leeftijd. Dat kan betekenen dat je team een keer met overweldigende cijfers wint of, ook mogelijk natuurlijk, een keer een dikke nederlaag te verwerken krijgt. Maar doordat de klasse waarin de teams spelen niet zoveel verschilt, is het makkelijker om te mixen. Jullie mogen hierin tijdens wedstrijden zelf de variatie zoeken, wie weet verhoog je het hockeyplezier. We hopen dat in alle gevallen het lekker kunnen hockeyen, buiten zijn & sportiviteit de boventoon voeren.
 
Wellicht is het goed om vooraf contact te zoeken met de coach van de tegenstander om de verwachtingen te managen. In de Lisa app kun je eenvoudig de gegevens van de begeleiding van je tegenstander vinden. 
 
Pag. 3 t/m 8) Gezien de drukke bezetting van de velden kan het een keer voorkomen dat je team een keer op zondag speelt. Dit betreft vooral de A-teams.  En voor de jong-senioren geldt dat ze soms op zaterdag spelen in plaats van op zondag. 
  • Hoe laat, op welk veld en tegen welk team je op 10/11, 7/18, 24/25 april speelt, kun je zien in het schema;
  • Mocht er een tegenstrijdigheid zijn met de HCDB app dan is de app leidend;
  • De tijd die staat aangegeven is de starttijd. Er zijn 90 minuten ingepland, binnendeze tijd wordt er ingespeeld en moet de wedstrijd gespeeld worden; 
  • Maximaal 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd ben je welkom op de club; 
  • Een teambespreking wordt buiten gehouden. De ruimtes in de club zijn gesloten. 
  • Na de wedstrijd gaat iedereen direct naar huis.
  • Per team regel je een scheidsrechter zodat er twee scheidsrechters per wedstrijd zijn;
  • In de HCDB-app staat er op zaterdag een 'training' in voor je team, dat is de wedstrijd. In het bijgevoegde wedstrijdschema kun je zien of je het thuis (zwart) of uitspelend team (geel-wit) bent.
Tot slot 
De geldende RIVM-richtlijnen worden, uiteraard, nog steeds gehandhaafd. Dus; alleen manager, coaches en scheidsrechters mogen aanwezig zijn op het complex om de teams te begeleiden. Ook voor hen geldt; na de wedstrijden graag zo snel mogelijk het complex verlaten. De horeca is gesloten evenals de kleedkamers. Toiletten zijn bereikbaar en water om bidons te vullen beschikbaar. De info-balie zal bemand worden zoals op een ‘gewone’ zaterdag.
 
We wensen jullie veel plezier. 
 
Met sportieve groet, 
 
Jeugdcommissie HC 's-Hertogenbosch