23-3-2021
AL

UPDATE aangepast planning jeugd mei-juni 2021

Nieuwsafbeelding
UPDATE: aangepaste planning mei-juni.

Beste jeugdleden, ouders, managers & coaches, 

Afgelopen maanden hebben we ons best gedaan om alle jeugdteams zoveel mogelijk en zo leuk & uitdagend mogelijk te faciliteren op onze velden. Steeds volgens de richtlijnen van het RIVM en de adviezen vanuit de gemeente en veiligheidsregio. Dit zorgde ervoor dat we niet altijd konden zorgen voor een optimaal wedstrijd-aanbod voor alle teams. Maar, in onze beleving erg belangrijk, we konden wel alle teams lekker het veld op laten gaan voor een potje hockey. 
 
We hebben natuurlijk begrip voor opmerkingen over niveauverschillen, vroege tijdstippen en andere zaken die voorkomen. Helaas zijn we niet altijd bij machte om het alle teams, coaches, managers en ouders naar de zin te maken, daarvoor zijn de richtlijnen en adviezen soms te beperkend en complex. Tegelijkertijd hebben we deze richtlijnen en adviezen nodig om zo veilig mogelijk op onze club te kunnen zijn.
 
Met al deze gegevens als kader, hebben we voor de komende maanden bijgevoegd overzicht gemaakt met data en informatie. Zo kunnen jullie precies zien wat er welke weekenden op de agenda staat. In de weekenden dat er ‘interne competitie’ staat, verzorgen wij de wedstrijden èn tegenstanders. Dit gebeurt aan de hand van poules, dit keer met ongeveer 8 teams in een poule om voor meer variëteit in wedstrijden en niveau te zorgen. Dat kan betekenen dat je team een keer met overweldigende cijfers wint of, ook mogelijk natuurlijk, een keer een dikke nederlaag te verwerken krijgt. Jullie mogen hierin tijdens wedstrijden zelf de variatie zoeken, wie weet verhoog je het hockeyplezier door bijvoorbeeld beide teams te mixen. In de weekenden zonder interne competitie, staat aangegeven hoe je die met je team kan invullen. 
 
We hopen dat in alle gevallen het lekker kunnen hockeyen, buiten zijn & sportiviteit de boventoon voeren.

De geldende RIVM-richtlijnen worden, uiteraard, nog steeds gehandhaafd. Dus; alleen manager, coaches en scheidsrechters mogen aanwezig zijn op het complex om de teams te begeleiden. Ook voor hen geldt; na de wedstrijden graag zo snel mogelijk het complex verlaten. De horeca is gesloten evenals de kleedkamers. Toiletten zijn bereikbaar en water om bidons te vullen beschikbaar. De info-balie zal bemand worden zoals op een ‘gewone’ zaterdag.
 
We wensen jullie veel plezier. 
 
Met sportieve groet, 
 
Jeugdcommissie HC 's-Hertogenbosch