23-3-2021
AL

Interne competitie jeugd - schema zaterdag 27 maart

Nieuwsafbeelding
Beste jeugdleden, ouders, managers & coaches,
 
Bijgevoegd het wedstrijdschema voor zaterdag 27 maart en de uitslagen van afgelopen zaterdag. De standen in de poules zijn nog niet verwerkt.
 
De volgende teams zijn (nog) niet ingedeeld omdat we geen verzoek hebben ontvangen: MC7, MC8, MB2, MA8, MA9, MA10, JD1, JC3, JA4. 
 
Er zijn nog tijden en velden beschikbaar dus mocht je toch willen spelen en een geschikte tegenstander uit bovenstaande teams vinden dan horen wij het graag. Uiteraard na overleg met je gewenste tegenstander. 
 
Paasweekend
Het paasweekend is vrij. Mocht je toch een wedstrijd willen spelen dan kunnen jullie dat doorgeven via: clubmanager@hcdenbosch.nl. Wij gaan er dan vanuit dat jullie het verzoek met de gewenste tegenstander hebben besproken. 
 
We hopen dat in alle gevallen het lekker kunnen hockeyen, buiten zijn & sportiviteit de boventoon voeren.
 
Voor de volledigheid
  • Hoe laat, op welk veld en tegen welk team je op 27 maart speelt, kun je zien in het bijgevoegde schema;
  • Mocht er een tegenstrijdigheid zijn met de HCDB app dan is de app leidend;
  • De tijd die staat aangegeven is de starttijd. Er zijn 90 minuten ingepland, binnen deze tijd wordt er ingespeeld en moet de wedstrijd gespeeld worden;
  • Maximaal 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd ben je welkom op de club; - Een teambespreking wordt buiten gehouden. De ruimtes in de club zijn gesloten.
    - Per team regel je een scheidsrechter zodat er twee scheidsrechters per wedstrijd zijn;
  • In de HCDB-app staat er op zaterdag een 'training' in voor je team, dat is de wedstrijd. In het bijgevoegde wedstrijdschema kun je zien of je het thuis (zwart) of uitspelend team (geel-wit) bent. 
  • Na de wedstrijd meteen naar huis. 
De geldende RIVM-richtlijnen worden, uiteraard, nog steeds gehandhaafd. Dus; alleen manager, coaches en scheidsrechters mogen aanwezig zijn op het complex om de teams te begeleiden. Ook voor hen geldt; na de wedstrijden graag zo snel mogelijk het complex verlaten. De horeca is gesloten evenals de kleedkamers. Toiletten zijn bereikbaar en water om bidons te vullen beschikbaar. De info-balie zal bemand worden zoals op een ‘gewone’ zaterdag.
 
We wensen jullie veel plezier. 
 
Met sportieve groet, 
 
Jeugdcommissie HC 's-Hertogenbosch

Gerelateerd nieuws