16-10-2020
AL

HOCKEY OP HCDB sinds de nieuwste maatregelen

Nieuwsafbeelding
Afgelopen dinsdag heeft de regering nieuwe maatregelen aangekondigd. Helaas hield dit in dat een groot deel van onze clubactiviteiten wederom stilgelegd moest worden. De senioren mogen niet meer samen trainen en de competities, ook die voor de jeugd, zijn per direct stilgelegd. Deze maatregelen gelden in ieder geval voor de komende vier weken. Maar gelukkig mag onze jeugd wel blijven trainen!

Hoe zien de komende vier weken eruit voor onze Jongste Jeugd en Jeugdleden?

Het trainingsrooster blijft voorlopig ongewijzigd. Dus we trainen door zoals de teams. In de herfstvakantie, van maandag 19 oktober tot en met vrijdag 23 oktober, zijn er zoals gebruikelijk geen trainingen voor de jongste jeugd en jeugdleden (dit vind je terug in de HCDB-app).

Op zaterdag 17 oktober en zondag 18 oktober is de club gesloten en zijn er ook geen interne oefenwedstrijden mogelijk. Op zaterdag 24 oktober mogen er oefenwedstrijden gespeeld worden tegen een ander team van HC 's-Hertogenbosch. Een veld kun je per mail reserveren. 

Na de herfstvakantie, op maandag 26 oktober, starten de trainingen weer volgens het standaard trainingsrooster. Op de zaterdagen, wanneer eigenlijk de competitie weer zou starten, organiseren we als club een onderlinge competitie. Dus houd zaterdag 31 oktober en zaterdag 7 november gewoon vrij in je agenda voor een lekker potje hockey! Wellicht dat we door de spreiding volgens de richtlijnen ook de zondagen gaan benutten voor onderlinge wedstrijden voor de jeugd en jongste jeugd. Mocht dat het geval zijn, dan worden de teams daarover natuurlijk zo spoedig mogelijk geïnformeerd.

We hopen van harte na 7 november meer te kunnen vertellen over het verloop van de officiële laatste competitieweekenden. De ambitie van de KNHB is om de competitie volledig uit te spelen, wellicht wordt hiervoor ook de maand december gebruikt. Natuurlijk blijven we ook hierin afhankelijk van de regelgeving vanuit de overheid.

Met sportieve groet,
HCDB