6-7-2020
AL

Trainingstijden nieuwe seizoen

Nieuwsafbeelding
Het trainingsschema staat in de app en op de website. Het is nu zichtbaar wanneer de trainingen zijn.
Net als andere jaren worden er voor de breedte jeugd teams twee trainingsmomenten in de week aangeboden. De eerste training is al ingepland en duurt 1,5 uur. Uit ervaring is gebleken dat niet alle teams behoefte hebben aan een tweede training, of niet alle spelers van een team. De teams die graag twee keer in de week willen trainen, kunnen dit aangeven bij de trainerscoördinator. Mocht je een team hebben waarvan er een aantal spelers graag een tweede keer wil en een aantal niet. Geef dan aan ons door wie er graag nog willen, dan zullen wij kijken of het mogelijk is hier een trainingsteam van te maken. Bijvoorbeeld een mix van spelers uit drie verschillende B-teams. Voor deze teams zullen we dan een inlooptraining organiseren.

Tweede trainingsmoment aanvragen door de coaches
De tweede training, van 1 uur lang, kan door de coaches aangevraagd worden bij de trainerscoördinator. De coaches van alle teams zullen hierover een mail ontvangen. Hierin zal aangegeven worden op welke momenten er ruimte is voor een tweede training.

Senioren
De senioren hebben één trainingsmoment van 1,5 uur. Momenteel zijn we de optie aan het onderzoeken of we een tweede trainingsmoment kunnen inbouwen in de vorm van het zomeravondhockey-principe. Hier horen jullie later meer over.

Start trainingen
De teams beginnen weer met trainen in de volgende weken:
Top A1/B1/C1 week 32 – 3 t/m 9 augustus
Top Jeugd D1/D2 week 33 – 10 t/m 16 augustus
Breedte Plus (A2 / B2 en B3 / C2 en C3 / D3) week 34 – 17 t/m 23 augustus
Breedte week 35 – 24 t/m 30 augustus
Jongste Jeugd week 36 – 31 augustus t/m 6 september
Funckey Hockey week 36 – 31 augustus t/m 6 september
Senioren week 34 – 17 t/m 23 augustus

Zomeravondhockey
In de zomervakantie is het voor de Senioren en A-jeugd weer mogelijk om op donderdag mee te doen met het Zomeravondhockey. Vanaf 20 uur is er een veld gereserveerd. Sluit gezellig aan. Met de aanwezigen wordt eerst even lekker ingespeeld, vervolgens worden er mixed teams gevormd en op een kwart veld wedstrijdjes gespeeld zonder keeper.
Mocht je hier graag (een keertje) aan mee willen doen stuur dan een mail naar training.senioren@hcdenbosch.nl dan zorgen wij voor de aanmelding in de appgroep. In de appgroep wordt iedere week geïnventariseerd hoeveel deelnemers er zijn en of het door kan gaan.

Hartelijke groet,
De Trainingscommissie

Gerelateerd nieuws