30-6-2020
AL

Clubhuis en terras weer open!

Nieuwsafbeelding
Met ingang van woensdag 1 juli kunnen we het clubhuis, terras en de horeca weer openstellen. Uiteraard gelden de algemene regels voor horecagelegenheden ook voor de club. 

Onze seniorenteams mogen weer ouderwets trainen en na hun training weer samen een drankje drinken op het terras of in het clubhuis. Ook wachtende ouders van onze mini’s en jeugd mogen weer op het terras iets drinken tijdens de training van de kinderen. We vragen u nog niet aan de lijn te gaan staan. We willen graag de trainingen afmaken zoals we ze ingezet hebben. Zoals we eerder geschreven hebben, zien we vele positieve ontwikkelingen bij onze spelers en trainers.
Dus als je je kind brengt, ben je van harte welkom op ons terras onder het genot van een kopje koffie en op 1,5m afstand van elkaar.
De ingestelde looproutes met eenrichtingsverkeer blijven op het complex gehandhaafd.

Dus:
- naar de training door de hoofdingang en over het rode middenpad;
- van de training aan de buitenzijde en door de beide buitenpoorten naar buiten,
- als je op het terras zit, of in het clubhuis, ga je na de training dus ook door de
fietsenstalling naar buiten,

Het parkeerterrein is vanaf woensdag weer parkeerterrein en fietsen kunnen weer in de
fietsenstalling.

Vanaf 1 juli zijn de toiletten in ons clubhuis open voor gebruik. Wel blijft de regel gelden, thuis zo veel mogelijk naar het toilet. De kleedkamers blijven de komende weken nog gesloten.

En omdat het nu tegen het einde van het seizoen loopt, is het toch wel heel gaaf  om met je team op de club een zomerstopuitje te organiseren. Dat kan natuurlijk gewoon met een borrel maar waarom niet met een hapje erbij!
We hebben daarom een aantal leuke en lekkere buffetten voor je samengesteld. Je kunt van deze buffetten gebruik maken dagelijks van maandag t/m vrijdag en t/m 31 juli. 

Reserveren kan uiterlijk tot twee dagen voorafgaand aan de dag van je keuze, via horecamanager@hcdenbosch.nl

Als club zijn blij dat we een eerste stap kunnen maken met de opening van clubhuis en
horeca. Dat er weer "normaal” gehockeyd kan worden. Wel vragen we aan jullie, onze leden en bezoekers, om attent te blijven op de coronamaatregelen #1,5m. Dus volg de aanwijzingen van het barpersoneel en trainingscommissie op, zodat we samen er een succes van kunnen maken.