25-6-2020
AL

NO GUTS NO GLORY! - Bossche Bingoshow thuiseditie

Nieuwsafbeelding
Geen robbertje bridge, maar een echte Bingo-avond. Kom naar (of ‘stem af op’?) de
Bossche Bingoshow thuiseditie. Niet in een klein donker zaaltje, een oud café of een rokerig kantoortje achteraf, maar gewoon lekker ONLINE vanuit je eigen huiskamer. 

Nodig je vrienden en familie uit en speel tegen elkaar voor de mooiste prijzen.
Voor een heel goed doel!

De opbrengst komt ten gunste van Stichting Spieren voor Spieren. Deze stichting is opgericht in 1998 door het Nederlands voetbalelftal en heeft als doel om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar de achtergrond van neuromusculaire ziekten.

Datum en tijd
Deze eerste editie van de online Bossche Bingoshow vindt plaats op vrijdag 26 juni en start om 20.30 uur

De Bossche Bingoshow wordt in samenwerking met Hockeyclub ‘s-Hertogenbosch georganiseerd en mogelijk gemaakt. Voorafgaand ontvang je een uitgebreide handleiding voor de perfecte voorbereiding.

Wie niet waagt, wie niet wint! 
Per kaart spelen we drie rondes en voor slechts € 9,50 koop je een boekje van
drie kaarten. 
Extra veel kans op de mooiste prijzen! Dan is dit NU je kans. Een greep uit het prijzenassortiment: massief eiken houten tafel van twee meter lang ter waarde van €450,-, tablets ter waarde van € 119,- of de leukste Rituals pakketten en nog veel meer mooie prijzen.

Een boekje kopen kan heel eenvoudig via www.bosschebingoshow.nl

Kiwanis ’s-Hertogenbosch is een serviceclub die is opgericht in 1983 en deel uit maakt van de wereldwijde Kiwanis organisatie. Kiwanis ‘s-Hertogenbosch heeft als doel om kwetsbare kinderen in onze samenleving te ondersteunen. Kids need Kiwanis!

Gerelateerd nieuws