20-5-2020
AL

Maak je al gebruik van de ClubMarkt?

Nieuwsafbeelding

De ClubMarkt is een marktplaats binnen onze club waarin jij als lid je eigen (tweedehands) spullen te koop kan aanbieden en op zoek kunt gaan naar mooie koopjes.

Je vindt Clubmarkt op de website bij "SERVICES".

Tweedehandsmarkt 
De ClubMarkt neemt de rol van de tweedehandsmarkt over. De nog goede, maar inmiddels de te kleine schoenen van je kinderen en het clubtenue dat niet meer past vinden via de ClubMarkt eenvoudig een nieuwe eigenaar. 

Het is ook mogelijk om een advertentie te plaatsen voor iets dat je zoekt:  bijvoorbeeld een oppas voor de zaterdagavond of een studentenkamer...

Minder drempels
De ClubMarkt neemt een grote drempel van handel via het internet weg. Je hebt de mogelijkheid binnen een door jezelf geselecteerde doelgroep, zoals bijvoorbeeld alleen binnen onze eigen vereniging of ook bij een andere bij ClubMarkt aangesloten verenigingen, een product aan te bieden of af te nemen. Je hebt daardoor alleen te maken met mensen uit een vertrouwde omgeving.

Makkelijk
Het plaatsen van een advertentie is zo gebeurd. Nadat je jezelf eenmalig geregistreerd hebt heb je in nog geen minuut een advertentie geplaatst. 

Handleiding
Via de link vind je de handleiding