3-11-2019
AL

Verslag - Mini van de week

Nieuwsafbeelding
Den Bosch – Bloemendaal, zondag 20 oktober 2019
Mini’s van de week: Lisa Ehren & Brechtje Veekens

We sprongen een gat in de lucht toen we hoorden dat wij de mini’s van de week mochten zijn. Bij de start van de dag werden we opgewacht in het clubgebouw.  Nadat we hadden kennisgemaakt, mochten we mee naar de kleedkamer van D1. Daar was het heel gezellig en mochten we allebei een mop vertellen, dat was lachen gieren brullen...
Er werd ook harde muziek opgezet een soort van disco! Daarna gaf de coach uitleg aan het team en mochten we met elkaar naar het veld toe. Daar gingen we inspelen. De laatste tactiek werd doorgesproken met het team. Samen met Marloes Keetels en Josine Koning liepen we vooraan bij de line-up. Dat was echt Super Gaaf ! Vanuit de dugout klonk het fluitsignaal. We kregen een zakje snoep en een T-shirt van ons ‘voorbeeld’ Lidewij Welten. 
Het 2000e goal is tijdens deze wedstrijd gevallen, wat een bijzonder moment!! Het werd een prachtige wedstrijd. Met een winst van 3-0. Wij maakten aan de zijlijn mee hoe het er in het echt aan toe gaat. Ook maakte Carmen haar debuut …..weer een speciaal moment!

Na de overwinning gingen we lekker lunchen in het clubhuis, waarna we handtekeningen hebben gekregen van alle speelsters. Na het afscheidnemen, gingen we moe maar helemaal voldaan terug naar huis.
Wat een Top Afsluiting van de Herfstvakantie! om de Mini’s van de week te mogen zijn en te winnen. 

Lisa Ehren en Brechtje Veekens