14-10-2019
AL

Hockeykamp in de herfstvakantie op HC ‘S-HERTOGENBOSCH

Nieuwsafbeelding
Nu met 10% ledenkorting. Van 14 t/m 16 oktober wordt er op HC ‘S-HERTOGENBOSCH een hockeykamp vanuit Nationale Sportkampen georganiseerd. Wat hebben wij daar zin in!

Ideaal moment om extra technieken te leren en plezier te hebben. Ondertussen zit je in het nieuwe seizoen, heb je nieuwe teamgenootjes en geniet je van het mooie spelletje. Om in je ritme te blijven hebben wij een tof hockeykamp voor jou! Het perfecte moment om verder aan je skills te werken!

LEDENKORTING VOOR LEDEN!
Als lid van Den Bosch ontvang je met de kortingscode: LK-HERFST 10% korting op het kamp!

MET CLINIC VAN BIEKE WIJNMALEN
Europees zaalhockeykampioen en jong-oranje international Bieke Wijnmalen komt bij alle hockeykampen jou tips geven die je een echte boost zullen geven!

BETER WORDEN EN VEEL PLEZIER BELEVEN!
Tijdens het hockeykamp ga je samen met je vriendjes en je begeleider aan de slag met de nieuwste technieken, speel je veel leuke wedstrijdjes en krijg je een te gekke clinic van een topspeler. Met alle nieuwe technieken/trucjes die jij geleerd hebt tijdens het kamp zal jij na de herfstvakantie al je teamgenootjes verbazen over alle nieuwe tricks jij ineens (nog beter) kan.

De volgende kampen van 14 t/m 16 oktober vinden plaats op HC ‘S-HERTOGENBOSCH:

Hockeykamp Original | 6 t/m 10 – 11 t/m 14 jaar | 75% hockeyen, 25% andere activiteiten
Tophockeykamp | 8 t/m 14 jaar| hele dag hockey | iedere dag een masterclass
Sport & Spelkamp | 4 t/m 7 jaar | Spelenderwijs kennis maken met sport in veilige omgeving

Het hockeykamp start om 9:30 en zijn om 16:30 weer afgelopen. Eerder brengen of later ophalen is geen probleem. Lunch, tussendoortjes en drinken worden verzorgd. Iedereen zal worden ingedeeld op leeftijd/niveau. Wil je bij je vriendjes in het groepje? Dat kan natuurlijk ook!

Wil jij meedoen of meer info, ga dan naar www.nationalesportkampen.nl en meld je snel aan!