23-8-2019
AL

WIJZIGINGEN DATA CURSUS BASISOPLEIDING TRAINING GEVEN (HT1)

Nieuwsafbeelding
In een eerder stadium is er aangegeven dat er een ‘basisopleiding training geven’ (HT1) gegeven zou worden op 20, 21 en 23 augustus. Veel trainers en ouders hebben terecht aangegeven dat dit een te grote belasting is in de eerste schoolweek. Daarnaast zijn er veel nieuwe trainers bijgekomen en is de groep te groot geworden. We hebben daarom gekozen voor een nieuwe opzet. We snappen dat dit heel vervelend is maar de laatste ontwikkelingen vragen naar een andere opzet.

We hebben besloten dat we de cursusdata gaan verspreiden over drie weken en dat we daarna nog een blok doen van drie weken. Hierdoor hebben we twee kleinere groepen en geven we de trainers een extra mogelijkheid om deel te nemen aan de cursus.

BLOK 1: Dinsdag 20-27 augustus en 3 september van 18:00-19:30 uur
Op deze data verwachten we de 30 beginnende trainers die eerder al een persoonlijke uitnodiging hebben gehad van Mark Landman.

BLOK 2: Maandag 9, 16 en 23 september van 18:00-19:30 uur
Op deze data verwachten we de nieuwe trainers die in de laatste weken zijn aangesteld. Deze trainers krijgen nog een persoonlijke uitnodiging van Mark Landman. Daarnaast kunnen trainers aanhaken die uitgenodigd zijn voor het eerste blok (20-27 augustus en 3 september) en niet in de gelegenheid zijn om daarbij aanwezig te zijn. Van deze trainers verwachten we uiterlijk zondag 18 augustus een mailtje met een afmelding naar trainingscoordinator@hcdenbosch.nl. 

Op naar een mooi en leerzaam hockeyseizoen!