7-8-2019
AL

START TRAININGEN SEIZOEN 2019-2020

Nieuwsafbeelding

Per 1 augustus ben ik,  Pascal Claveaux , werkzaam bij HC ‘s-Hertogenbosch en ga ik samen met Mark Landman (breedte) en Joost Brouwers (jongste jeugd) de trainingen coördineren. Een paar weken geleden ben ik binnen de club al ruimschoots geïntroduceerd dus dat laat ik bij deze achterwege.

We gaan ons inzetten om een aantal speerpunten, die uit de ledenenquête naar voren zijn gekomen, aan te pakken. We willen dit seizoen de communicatie, de faciliteiten en de kwaliteit van de trainingen verbeteren. Punten waarin we alle vertrouwen hebben dat we dit in de loop van het seizoen kunnen aanpakken.

Het trainingsschema voor het aankomende seizoen is grotendeels af. Alles staat inmiddels onder voorbehoud in LISA. Bij de senioren trainen de teams om de week op een waterveld. Seniorenteams die in de hoofdklasse spelen trainen iedere week op een waterveld. KGW 1 is gekoppeld aan KGZ 7, KGW 2 aan KGZ 6 en KGW 3 aan KGZ 5. De trainingstijd kan in de even weken verschillen t.o.v. de trainingstijd in de oneven weken. Teams die op velddeel A en C zijn ingedeeld trainen in de even weken op een waterveld en teams die op velddeel B en D zijn ingedeeld in de oneven weken. Door deze opzet moeten teams op één veld op dezelfde tijd beginnen. We hebben daarom alleen rekening kunnen houden met de voorkeur voor trainingsdag en in mindere mate met de voorkeur voor aanvangstijd.

De trainingen gaan op de volgende data starten:

§  12 augustus: start trainingen top

§  19 augustus: start trainingen breedte plus

§  26 augustus: start trainingen senioren en breedte

§  02 september: start trainingen jongste jeugd


Mochten er nog verzoeken zijn m.b.t. trainingen dan kunnen die gemaild worden naar trainingscoordinator@hcdenbosch.nl. Vanaf 12 augustus kan er eerder gestart worden met de trainingen als de eigen tijd en het toegewezen veld worden aangehouden. Teams die hiervoor kiezen moeten wel zelf een trainer regelen.

Belangrijke data:

§ 
21 en 23 augustus: van 18:00 tot 20:00 uur is er een inloopavond voor trainers m.b.t. het vaststellen van de trainingen, trainerscontracten en overige trainingsinfo

§ 
20, 21 en 23 augustus: van 19:00 tot 20:30 uur is er een basis trainingscursus voor de tweede groep C-trainers die zich hebben opgegeven en een uitnodiging hebben gehad

§ 
07 en 08 september: start competitie (jongste) jeugd en senioren

Geniet nog even van de zomervakantie en we zien elkaar snel op of langs de velden.

Pascal Claveaux & Mark Landman
Trainingscoördinatoren

 

Gerelateerd nieuws