25-7-2019
AL

Extra techniektrainingen van ONFIRE Hockey Support bij HC ‘s-Hertogenbosch!

Hoe leuk is het om na de zomervakantie weer lekker te gaan hockeyen. Nog leuker is het om intensief te werken aan je hockeytechniek!

Om andere dingen te leren en steeds weer opnieuw uitgedaagd te worden! En als je dan ook nog eens getraind wordt door onze toptrainers… Als de basis namelijk in orde is kun je snel volgende stappen maken.

In samenwerking met HC ‘s-Hertogenbosch organiseert ONFIRE Hockey Support vanaf september 2019 de ONFIRE hockeyschool. 10 technische toptrainingen van 1,5 uur onder leiding van bovengenoemde toppers en toptrainers van ONFIRE Hockey Support.

ONFIRE Hockey Support is opgericht door Raoul Ehren (coach Den Bosch Dames 1) en Sjoerd Marijne (oud bondscoach Ned.XI dames en huidig bondscoach India dames). Volgens hun filosofie zijn onze trainers opgeleid. De trainingen zijn intensief, de kinderen staan niet stil, de oefeningen zijn uitdagend en iedereen wordt op zijn/haar niveau uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen.

De trainingen zijn toegankelijk voor iedereen in de leeftijd van 6-16 jaar, ongeacht je niveau. De groepen worden klein gehouden en iedereen wordt zoveel mogelijk ingedeeld op leeftijd en niveau. Omdat de groepen klein zijn heeft de trainer de mogelijkheid om heel individueel met je aan de slag te gaan, zodat je ook daadwerkelijk beter wordt! Wij werken met innovatieve trainingsmethodieken en -materialen waardoor er een zeer gevarieerd aanbod in trainingsstof is. We zien het zelfvertrouwen van de kinderen per training toenemen omdat ze gaan ervaren dat ze bepaalde technieken wel kunnen, alleen nooit aangeleerd hebben!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel onze promotiefilm en bezoek onze website www.hockeysupport.nl. Schrijf je snel in want vol is vol!