11-7-2019
AL

In memoriam: Toon Hurkens

Nieuwsafbeelding
Recentelijk bereikte ons het droeve bericht dat ons lid Anton "Toon” Hurkens op 76-jarige leeftijd op zondag 7 juli is overleden.

Toon was ongetwijfeld een markante persoonlijkheid binnen onze vereniging. Was vanaf 1954 lid en in 2014 werd met hem zijn 60-jarig lidmaatschap gevierd.  De laatste jaren was hij minder aanwezig.

Hij speelde enige tijd in Heren I, maar vooral zijn latere periode binnen de senioren en veteranen staan ons met name in het geheugen,  waarbij hij voor velen een bekend en aansprekend clublid was.

Na zijn sportieve periode is Toon langdurig lid geweest van de PR-commissie en was een belangrijke grondlegger  van  het nog steeds bestaande en zeer gewaardeerde  "Hartsticke Bosch”.  Ook was hij zeer actief bij de door de vereniging  in begin jaren 2000 georganiseerde Europa-Cup toernooien.  In 2003 werd hem dan ook zeer terecht  het Lidmaatschap van Verdienste toegekend.
Toon was niet altijd de makkelijkste, om het zo te zeggen, maar wel een vent waar je op kon rekenen en vooral veel plezier mee kon hebben.  Moge hij nu rusten in vrede.

Wij wensen zijn kinderen, schoon- en kleinkinderen het allerbeste en houden samen een goede herinnering. 

Namens Hockeyclub ’s-Hertogenbosch