20-6-2019
AL

Extra begeleiding en opleiding trainers jeugd en mini's.

Nieuwsafbeelding
We zijn heel blij dat Pascal Claveaux vanaf 1 augustus begint bij Hockeyclub 's-Hertogenbosch. Pascal gaat werkzaamheden verrichten op het gebied van opleiding en begeleiding van trainers voor de breedte jeugd en mini’s. Hij zal veel op het veld te vinden zijn op woensdag, donderdag en vrijdag. Daarnaast zal hij tijdens kantooruren werken aan het structureren en professionaliseren van de jeugdopleiding.

Met deze versterking op het gebied van coördinatie van de trainingen, zijn we van mening dat we een kwaliteitsverbetering kunnen realiseren van de trainingen voor de jeugd en de mini’s. Het verbeteren van de kwaliteit van de trainingen is één van de drie pijlers die uit de leden enquête zijn gekomen.

Pascal heeft veel ervaring als technisch coördinator en heeft bij verschillende clubs gewerkt, zoals recentelijk bij Tilburg, Zwart-Wit en Dragons. Pascal heeft 2 jonge kinderen en woont samen in Oosterhout. Bij zijn hometown club Warande was hij het afgelopen jaar nog trainer en coach van Dames 1.

Pascal werkt in deze rol als technisch coördinator uiteraard samen met Mark Landman en Joost Brouwers. Mark zal op maandag, dinsdag en woensdag op de velden zijn bij de jeugdtrainers en teams. Joost Brouwers zal er zijn tijdens de minitrainingen op dinsdag, woensdag en vrijdag om de trainers te begeleiden.

Pascal is bereikbaar via het bekende mailadres: trainingscoordinator@hcdenbosch.nl 

Het begeleiden van trainers, het opzetten van een betere trainersopleiding en daarmee de jeugdopleiding verbeteren zullen speerpunten zijn de komende jaren. We zijn er zeker van dat we met Pascal hier echt een goede stap in kunnen maken en wensen hem een heel fijne tijd, welkom!!