14-6-2019
AL

Hoofdsponsor Rabobank verlengt overeenkomst met HCDB

Nieuwsafbeelding
We zijn zeer verheugd met de verlenging van de sponsorovereenkomst van de Rabobank voor de komende 3 jaar. Tijdens de eerste play-offsbijeenkomst van onze dames tegen SCHC heeft de ondertekening van het contract plaatsgevonden.

We hebben al jaren een uitstekende relatie met de Rabobank. Met de ondertekening van dit contract waarborgen wij de continuïteit van die relatie. We weten wat we aan elkaar hebben en de lijntjes zijn kort. Heel belangrijk voor ons is dat de Rabobank zowel oog heeft voor de top als de breedte. Ze zijn voor ons niet alleen een belangrijke financiële sponsor maar juist ook een belangrijke partner die kennis, kunde en netwerk inbrengt. Ook de speerpunten van de club waaronder kwaliteit trainingen en samenwerking top/breedte wordt hiermee versterkt.

Naast het sportieve domein, hebben we ook een aantal gezamenlijke pijlers en doelen geformuleerd binnen de maatschappelijke context op basis van thema’s als vitaliteit, voeding en ondernemerschap. Bovendien proberen we als vereniging aansluiting te zoeken bij diverse reeds lopende maatschappelijke programma’s van de Rabobank zoals bijvoorbeeld "Rabo Versterkt”. Hiermee trekken we ook de banden met de onze omliggende hockeyverenigingen aan.


Verder gaat de Rabobank ons ook zoveel mogelijk ondersteunen bij het binnenhalen van grotere evenementen die op onze mooie accommodatie kunnen plaatsvinden. Zo zal in het najaar de landelijke Rabofandag bij ons plaatsvinden. Op deze dag zullen ongeveer 750 kinderen uit alle delen van het land bij ons komen hockeyen. Uiteraard ook een aantal van onze eigen jeugdteams! Een mooie happening om alvast naar uit te kijken.

De prestaties van onze Heren 1 zijn ook bij de Rabobank niet onopgemerkt gebleven. De naam Rabobank is namelijk het komend seizoen weer terug op de shirts van onze Heren 1.  Hiermee prijkt de naam van Rabobank weer op de shirts van al onze teams, 2400 leden, daar zijn we trots op. Hiermee nemen we afscheid van onze gewaardeerde relatie Clearvox als shirtsponsor. Zij zullen wel op andere wijze aan de club verbonden blijven.