6-6-2019
AL

Trainer worden bij HCDB

Nieuwsafbeelding
Heel wat van onze jeugdleden geeft training aan mini- en jeugdteams. Dat is hartstikke leuk, het levert een leuk zakcentje op en je leert er zelf ook veel van. We hebben ieder seizoen weer nieuwe trainers nodig. Daarom zetten we graag nog eens e.e.a. op een rijtje:

Trainersopleiding
Voor de HT1 cursus hebben zich maar liefst 61 C-jeugdleden gemeld. Zij zullen de komende weken worden opgeleid om in het nieuwe seizoen te starten met training geven. We zoeken nog trainers voor de oudere jeugd teams en voor jong senioren teams. Laat het weten als je interesse hebt, dan kunnen we een leuk team voor je zoeken en het afstemmen op jouw eigen training als dat nodig is. We bieden ook HT2- en HT3-cursussen aan voor meer of minder ervaren trainers dus volop mogelijkheden om je talent te ontwikkelen. Meld je aan bij mailto:trainingscoordinator@hcdenbosch.nl

We starten een leertraject voor ouders, ism NOC NSF en Rabobank
Bij aanvang van het nieuwe seizoen start er een opleidingstraject om ouders te betrekken bij het begeleiden van teams en trainers op het veld. Het traject bestaat uit 2-3 avonden en wordt verzorgd door het NOC/NSF.
De nadruk ligt op het positief begeleiden van kinderen. Helpen de training te structureren, afspraken te maken, positief feedback geven en aandacht geven waar dat nodig is. In deze rol hoeft de ouder niet perse een ervaren hockeyer te zijn en ook niet wekelijks aanwezig te zijn maar kan afwisselend met andere ouders toch een belangrijke rol spelen in de opleiding van trainers en begeleiding van kinderen. En daarmee een steentje bijdragen aan het verenigingsleven op onze club. Je kunt je alvast aanmelden bij mailto:trainingscoordinator@hcdenbosch.nl en houd de komende tijd de mailbox in de gaten voor de werving en toelichting.

Wat is er het afgelopen jaar veranderd?
Betaling vindt nu maandelijks plaats!
Jaarlijks worden vlak voor de zomervakantie of net daarna de contracten afgesloten met de trainers waarin rekening nummer en vergoeding worden vastgelegd. De club betaalt vanaf afgelopen jaar aan het begin van elke maand de vergoeding over de voorgaande maand.