13-3-2019
AL

Actie Vriendenloterij!

Nieuwsafbeelding
Het weer tijd voor onze jaarlijkse Vriendenloterij-actie. Zowel Heren als Dames 1 zetten zich tijdens deze belavond in voor de club om via de lotenverkoop van de Vriendenloterij geld in te zamelen voor de jeugdtrainers van HCDB.

Met deze actie willen wij de clubwens, extra inkomsten genereren voor de jeugdtrainers van onze eigen HCDB-trainersschool. Die hebben nieuwe shirts en trainingsmaterialen nodig, een invalpoule etc. We zijn al een paar jaar bezig om onze jeugdhockeyopleiding te optimaliseren en we maken progressie. Er is nog steeds veel geld voor nodig en jij kunt ons daarbij helpen!

Op donderdag 21 maart  tussen 17.30 en 21.30 kun je een telefoontje verwachten van ons belteam met de vraag mee te spelen met de VriendenLoterij voor HCDB.

Het is de moeite meer dan waard, want:
- De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze HCDB-trainersschool;
- Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen;
- De VriendenLoterij keert tijdens de Samen voor je Club actie extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te winnen

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we onze jeugdhockeyopleiding kunnen optimaliseren. Houd je telefoon op 21 maart extra in de gaten!

We zijn een hele grote club met ongeveer 2500 leden. Natuurlijk kunnen we niet iedereen op 1 avond bellen. Wil je toch graag deze actie ondersteunen en tegelijkertijd kans maken op mooie prijzen bel dan op 21 maart naar onze

Vriendenloterij HOTLINE:

           +31 738999550

(tussen 18.00 en 21.30 en natuurlijk gratis!)

Volg deze actie ook op Social Media!!

@hchertogenbosch @hcdenboschdames1 (instagram), HCDBDAMES1 (twitter), hcdenboschheren1 (instagram), @HCDBH1 (twitter)