27-2-2019
AL

Raoul Ehren blijft ook de komende 2 jaar coach van Dames 1!

Nieuwsafbeelding
Raoul Ehren is ook de komende jaren de coach van dames 1 van
onze club! Raoul heeft zijn contract met twee seizoenen verlengd. Het worden zijn elfde en twaalfde seizoen als hoofdcoach.

"Ik kan niet anders zeggen dan dat we als bestuur erg blij zijn met de verlenging”, vertelt bestuurslid Tophockey Vera Vorstenbosch. "Na al die jaren zorgt hij, in combinatie met de spelersgroep en staff, er nog steeds voor dat we in de top meedraaien van de Livera Hoofdklasse. Raoul blijft zichzelf en de groep keer op keer vernieuwen.”

Raoul geeft aan nog steeds te genieten van zijn rol bij HC ‘s-Hertogenbosch. Van routinewerk is er na al die jaren absoluut geen sprake. "Geloof me, elk seizoen is anders”, legt hij uit. "Er zijn altijd andere processen die je moet managen. Daarnaast kijk ik jaarlijks kritisch naar mezelf, en vraag me af of het team en ik nog op een lijn liggen: zijn we allebei nog gretig genoeg? Daar kon ik afgelopen winterstop weer bevestigend op antwoorden.”

"De spelersgroep wilde ook graag dat hij bleef”, vervolgt Vera. "Raoul’s manier van coachen ervaren de speelsters als erg prettig. Het bestuur sluit zich daarbij aan. Raoul past nog steeds perfect bij de filosofie die wij hebben: het inpassen van de jeugd en het beste uit de spelers halen.”

Raoul startte bij onze club in 2003 als assistent onder Herman Kruis. Na een uitstap naar Push, startte hij in 2009 als hoofdcoach. Met dames 1 werd hij in totaal dertien keer landskampioen en veroverde hij elf Europese titels. Op 10 maart hervatten de competitie met een thuisduel tegen Hurley.

foto: Robert Sanders | RSPictures