7-11-2018
AL

Verslagje mini van de week 30 september

Nieuwsafbeelding
Op zondag 30 september mochten wij Mini van de Week zijn bij Dames 1. We moesten om half twaalf verzamelen bij de trap in onze hockeykleren.

Even later kwamen ze ons ophalen en mochten we mee naar de kleedkamer. Het rook er naar zweet! We kregen een t-shirt met hun foto erop en ook onze naam. Hierna gingen ze omkleden en keihard muziek luisteren met een discobal in hun radio. We mochten allebei zeggen welk liedje we graag wilden horen, Frédérique wist er wel een. Toen dit afgelopen was, mochten we kiezen of we een liedje wilden zingen, een dansje gingen doen of een mop wilden vertellen. We hebben allebei een mop verteld.

Daarna gingen we met ze mee naar het veld om samen warm te lopen, over te spelen en handjes te geven om iedereen een fijne wedstrijd te wensen. De luidspreker vertelde wie iedereen was en wie de Mini’s van de Week waren. Super leuk om onze namen te horen! Tijdens de wedstrijd zaten wij lekker in de dug-out naar de wedstrijd te kijken en te kletsen. In de pauze gingen we terug naar de kleedkamer en was Raoul heel boos, omdat het niet goed genoeg ging. De tweede helft ging het veel beter en scoorde Den Bosch 3 keer, HDM 0. Gewonnen!

Toen de wedstrijd afgelopen was, gingen de dames nog even naar de kleedkamer en mochten wij vast lunchen in het glazen restaurant. Je kon kiezen van het buffet, allerlei brood met beleg, eitjes, salades en drinken. Dit mocht je gratis bestellen aan de bar. De dames kwamen ook en toen konden wij mooi om handtekeningen vragen voor onze t-shirts. Ik (Farah) heb naast Lidewij Welten gezeten, vond ik heel leuk! Het was een super leuke dag met heel mooi weer. Dank je wel dat wij Mini van de Week mochten zijn!

Farah & Frédérique
M8E7