11-10-2018
AL

Livera hoofdpartner van Hoofdklasse Hockey Dames

Nieuwsafbeelding
LIVERA is de nieuwe naamgevende partner van de Hoofdklasse Hockey Dames. De hoogste hockeycompetitie voor dames in Nederland heet vanaf heden de Livera Hoofdklasse Hockey Dames.

Livera, de retailketen met ruim 100 speciaalzaken op het gebied van lingerie-, nacht- en badmode verbindt zich voor drie seizoenen aan de Hoofdklasse Hockey Dames. Tevens wordt Livera Official Supplier van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Partner voor het dameshockey.

Het partnership van Livera met de Hoofdklasse Hockey Dames en de KNHB is tot stand gekomen door Eyecons Hockey, een initiatief van televisieproducent Southfields en sportmarketingbureau House of Sports. Eyecons Hockey exploiteert namens de HHcv de collectieve commerciƫle belangen van de hockeyclubs verenigd in de HHcv.Op zondag 14 oktober is de 9e speelronde van de Livera Hoofdklasse Hockey Dames waarin 12 clubs strijden om de felbegeerde landstitel.

De sterkste hockeycompetitie ter wereld voor dames is onder meer te zien via de mediapartners Ziggo Sport, NOS en hockey.nl.