14-9-2018
AL

Nationale Sportkampen – €20,- VOORDEEL tot 17 september!!!

Nieuwsafbeelding

Van 15 t/m 17 oktober zijn er voor kinderen van 4 t/m 14 jaar de Nationale Sportkampen op HC ‘s-Hertogenbosch: Hockey-, Tophockey-, Keepers- en Sport&Spelkampen.

Ontwikkel verder door tijdens de herfstvakantie en zorg dat jij NEXT LEVEL gaat. Word jij dit jaar de sterspeler van je team?

De kampen starten 9:30 en om 16:30 is het programma afgelopen, gezonde lunch en tussendoortjes zijn inbegrepen. Lees hieronder verder, tot op het kamp!

Aanmelden of alle informatie op www.nationalesportkampen.nl/denbosch


Hockeykamp Junior
/Original (6-14 jaar)

Tijdens het hockeykamp word je ingedeeld op leeftijd Junior (6-8 jaar) en Original (8-14 jaar). We gaan aan de slag met jouw hockeytechniek, je krijgt een clinic van een (oud-) internationaal en in de middag zijn er naast hockey ook andere activiteiten. Denk aan knotshockey in de boarding of een estafettes over de hindernisbaan! Leren, beter worden en bovenal heel veel sportplezier.

Prijs tot 17 september: €179,- (daarna €199,-) Alle informatie een aanmelden: 

 


Houd jij zo van hockey dat jij niets liever wil dan de gehele dag er mee bezig zijn? Ga op tophockeykamp! In de ochtend is het programma gericht op jouw techniek en in de middag passen we deze toe tijdens partijen, oefeningen voor individuele tactiek en andere wedstrijdvormpjes. Je krijgt 3 specifieke clinics die jou een totaalhockeyer maken.

Take it next level! Ook beschikbaar voor keepers!

Prijs tot 17 september: €249,- (daarna €269,-) Alle informatie een aanmelden:
www.hockeykampen.com/categorie/hockeykamp/tophockeykampen/

Een jaar onbeperkt op hockeykamp!

Ga jij meer dan één keer per jaar op kamp, dan is dit abonnement op de Nationale Sportkampen al snel super voordelig. Vanaf slechts 399 euro ben je abonnee. Als jij bijvoorbeeld één zomerkamp en één herfstkamp aan een hockeykamp meedoet, bespaar je al 100 euro! Boek hier:  www.hockeykampen.com/categorie/hockeykamp/onbeperkt-op-kamp/overview/

Speel jij subtopklasse of hoger?!(10- 16 jaar)

Op het Advanced Tophockeykamp leer je de nieuwste hockeytechnieken van een topspeler, verbeter je tactische keuzes o.l.v. een topcoach en nog veel meer hockeyactiviteiten. Deze herfstvakantie op Schaerweijde (Zeist), ook mogelijk met overnachting! Alle informatie een aanmelden:
www.hockeykampen.com/categorie/hockeykamp/tophockeykampen/

Voor alle trainers


Ben jij 17+ en wil je ook helpen tijdens de kampen, dat kan! Kijk eens op www.nationalesportkampen.nl/begeleiden