13-9-2018
AL

Verslag Mini van de Week

Nieuwsafbeelding
De mini's van afgelopen week: Carolijn Bloemers & Emma van der Vossen.

We kwamen binnen. Het was nog best wel spannend vonden we. We gingen in de hal handjes schudden. Het was  heeeeeel  grappig want het hondje van Lidewij was er ook bij! En het leek wel of hij ook wilde meedoen!

Na het handje schudden haalde een mevrouw onze shirts en liepen we naar de kleedkamer. De meiden liepen de kleedkamer in, en de keeper zetten leuke muziek op met een disco! Ze gingen omkleden en halverwege werden wij naar voren geroepen, om de moppen te vertellen en de macerena te dansen, maar…. het was nog best wel een uitdaging om naar het midden van de kleedkamer te komen want de hele vloer lag vol tassen en kleren!Toen waren ze allemaal klaar en gingen we het veld op om de warming up te doen. Na de warming up  kon de wedstrijd  beginnen. Wij mochten in de dug-out zitten en kregen een zakje snoep, verder konden we genieten van de wedstrijd. Maar in de dug-out was het best wel saai, wij zaten gewoon een beetje te luieren en te kijken.

Wel heel jammer dat ze verloren met 0-1, maar de volgende wedstrijd winnen ze zeker weer! Na de wedstrijd gingen we eten en het was heel lekker.  Dit was ons verslag, doei!

Groeten Emma en Carolijn