10-9-2018
AL

Ladiesborrel!

Nieuwsafbeelding
Op vrijdag 05 oktober organiseren bijMaeS en Stick &Bite de ladiesborrel  ‘Ont-moeten met bijMaeS’ in het nieuwe restaurant van HC ’s-Hertogenbosch.

Met de Ont-Moeten evenementen krijgen startende en bestaande ondernemingen een platform om zich te presenteren via een inspirerende pitch en waar men transfer van kennis en ervaring kunnen delen op een ongedwongen wijze.

Promoot jouw bedrijf…en laat nieuwe klanten jou en jouw bedrijf kennen. Wat is er leuker dan mensen jouw verhaal over jouw passie zelf te vertellen? Inspireer ze met je verhaal en je product(en). En ontmoet leuke mensen en nieuwe klanten.

In het restaurant krijg je een plek om jezelf en je bedrijf gedurende de middag te presenteren. Maak jij leuke sierraden, maar alleen nog voor vrienden en familie? Dit is de avond om je klantenkring in een ongedwongen sfeer te verbreden. Daarnaast ontmoet je andere ondernemers en kun je kennis uitwisselen.

5 minuten voor jouw alleen.

Naast een plek in het restaurant krijg je ook 5 minuten spreektijd om jezelf te presenteren en de bezoekers te inspireren met jouw passie. Het is die avond ook zeker mogelijk om je producten te verkopen. Dus wie weet gaan ze met jouw product(en) naar huis.

Hoe, wat, waar?

Datum:
05 oktober kick-off om 17.00 uur
Opbouw vanaf 15.00 uur. 

Locatie: 
HC ‘s-Hertogenbosch
Restaurant Stick & Bite 

Aanmelden
Aanmelden doe je door een mail te sturen naar info@bijmaes.nl . Vertel daarin wie je bent, wat je link is met de club, en vooral over je onderneming.  In het restaurant is er die avond plek voor 6 ondernemers. Wees er dus snel bij!

Dus….meld je aan en we maken er samen een mooie Ladiesborrel van.  
We zien je aanmelding graag tegemoet, 

Hartelijke groet

Jacobijn van Hiele-Houx      & Olivier Verstappen
bijMaeS – Styling life        Stick & Bite

ps. Wil je graag als bezoeker deelnemen aan deze Ladies Borrel, ga naar 

Reacties

Menno Roggeveen
Irene

Reageer op het nieuws