19-6-2018
AL

Senioren kampioenen en afsluiting seizoen

Nieuwsafbeelding

Beste leden,

Onlangs hebben hebben we het  een seizoen 2017-2018 succesvol afgesloten. Onder muzikale leiding van DJ Ramo hebben we zeer geslaagde SUMMER PARTY  gehad. Dit was tevens een mooie gelegenheid om al onze kampioenen bij de senioren te huldigen.

ONZE KAMPIOENEN seizoen 2017-2018:

Heren 2, dit jaar was heren 2 de eerste kampioen die wij dit seizoen mochten verwelkomen. Mieke van den Akker, heeft tijdens de dag die in het teken stond van haar afscheid als voorzitter, voor de laatste keer een team officieel gehuldigd. Door dit kampioenschap heeft Heren 2 zicht tevens geplaatst voor het NK senioren voor reserve teams. Op zondag 24 juni spelen zij dit NK op MHC Rosmalen. Iedereen is uiteraard welkom om ze daar aan te moedigen.

Dames Veterinnen B
, zij waren de week voor de laatste competitie wedstrijd al kampioen geworden door een 4-2 overwinning tegen UDEN. Onze Veterinnen dames hebben dit dezelfde avond al uitbundig gevierd bij een concert van GUUS MEEUWIS.

Dames 11, ook zij waren al kampioen geworden in de één naar laatste competitie ronden door zelf te winnen van MILL (met 8-3) en een verliespartij van hun grootste concurrent LIEMPDE. Ze hebben een ruim doelpunten saldo bereikt +107 t.o.v. de nummer 2 (+85).

Dames 12, tot de laatste speel ronden was het spannend in de poule. D12 stonden op de tweede plaats achter DES, DES had zijn laatste wedstrijd al op 10-6 gespeeld en stond 3 punten voor met een +1 doelsaldo. Door de overwinning van 4-2 tegen Breda D7 zijn ze uiteindelijk kampioen geworden met een gelijk aantal punten maar +1 doelsaldo.

Dames JONG 4, de laatste speeldag begonnen ze met een voorsprong van 3 punten op de tegenstander van vandaag HDL, 21 punten vs 18 punten, er mocht zelfs verloren worden met 2 doelpunten verschil. Uiteindelijk heeft DJ4 haar klasse getoond en de laatste wedstrijd overduidelijk met 6-2 gewonnen van hun directe tegenstander.

Heren 5, de voorsprong op de nummer 2 (Warande H2) was voorafgaand aan de laatste wedstrijd 1 punt in het voordeel van Den Bosch. Ze hebben het vrij professioneel aangepakt, ze zijn zelfs met een bus vol supports naar Rapid H3 afgereisd. H5 behield uiteindelijk een voorsprong van 1 punt op de nr 2 door een 4-2 overwinning tegen een tegenstander die thuis bijna onverslaanbaar leek..

Dames JONG 3, dinsdagavond speelde DJ3 een inhaalwedstrijd voor het kampioenschap. Alleen door een overwinning mochten zij zich tot kampioen kronen. Door de overwinning op onze "buurclub” de Dommel die zelfs nog een wedstrijd moeten inhalen, is het voor hen onmogelijk geworden de nummer 1 positie over te nemen. De dames hebben het voor zichzelf erg spannend gemaakt want de kampioensshirts zaten al twee weken in de tas langs het veld.

NOGMAALS ALLE KAPIOENEN GEFELICITEERD!!!

Dit geeft mij ook de gelegenheid een aantal mensen te bedanken. Allereerst onze voorzitter Rob voor de uitreiking van de medailles. Ric die vanuit de evenementen commissie weer een mooie dag heeft georganiseerd. De horecabrigade en vrijwilligers achter de bar en in de keuken zodat iedereen weer is voorzien van heerlijke koude drankjes en voor een overheerlijke BBQ hebben gezorgd. Nicole voor de coördinatie bij de trimhockeyers, Karien en Bas voor het wedstrijdsecretariaat Senioren en alle andere commissieleden en betrokken vrijwilligers (ik ben zeker nog namen vergeten) bij de Senioren. DANK DANK DANK!

Een nog grotere dank wil ik uitspreken naar onze TC (technische commissie) Senioren die er het hele jaar door ervoor heeft gezorgd, achter de schermen, op het veld en in de zaal, dat we met z’n allen weer een heel seizoen met veel plezier hebben kunnen/mogen hockeyen. Jacobijn, Lillian, Hedwig, Joost, Annemarie-Sophie en Kristin, DANK DANK DANK!

Zomeravondhockey
Ik wens iedereen een zeer prettige zomerstop toe. Tijdens de zomerstop is er ook dit jaar weer de mogelijkheid om deel te nemen aan het ZOMERAVOND HOCKEY. Dit is elke donderdag, tijdens de zomerstop, ontvangst 20.00 uur, aanvang 20.15 uur. Leden en niet-leden zijn die avonden van harte welkom.

Tot na de zomer,

Sportieve groet,

Robert-Jan van Bavel

Portefeuille Breedtehockey Senioren