19-6-2018
AL

Teamindeling mini's

Nieuwsafbeelding
De teamindelingen zijn elk seizoen weer een puzzel en een uitdaging. Toch denken we dat we er weer in geslaagd zijn om goede en evenwichtige teamsamenstellingen te maken. 

Doordat we rekening moeten houden met (onverwacht late) opzeggingen en nieuwe kinderen van de wachtlijst, is het helaas niet gelukt om alle kinderen bij in ieder geval 1 kind uit het oude team te plaatsen. Ook hebben we in een paar teams meer dan 2 wisselspelers. We realiseren ons dat dit een teleurstelling kan zijn, helaas is dit overmacht en kunnen we hieraan niks veranderen.

We hebben voor komend seizoen ingezet op meer gelijkwaardige teams, door niet in losse teams te denken maar in clusters van teams. Bijvoorbeeld een E1 en E2 zijn meer gelijkwaardig en een E5 en 6 ook.

Op een paar plekken na zijn alle teams "gevuld”, waar nog openstaande plekken zijn, zijn we op dit moment nog bezig om kinderen op te roepen van de wachtlijst.

De teamindeling is definitief, het kan echter zijn dat door onvoorziene mutaties (zoals te late opzeggingen) wij alsnog achteraf wijzigingen zullen moeten doorvoeren.

Om inzicht te krijgen in de manier waarop de teamindeling tot stand is gekomen verwijzen we naar de website, in het menu "hockey"bij de "tegel" mini’s.

Natuurlijk zijn we ook erg blij met ouders die komend seizoen willen coachen of een team willen training geven! Graag vragen we jullie hiervoor een mailtje te sturen naar de minicommissie (minicommissie@hcdenbosch.nl)

Wat betreft de trainingstijden voor het komende seizoen; deze zullen zo snel mogelijk bekend worden gemaakt. Op dit moment is het schema nog niet bekend.

Voor nu; iedereen alvast een fijne zomervakantie gewenst!! We zien jullie graag weer bij de start van het nieuwe seizoen: het Zooitoernooi  op 1 september.

De minicommissie