10-4-2018
AL

Lekkere dagen

Nieuwsafbeelding

Het was een heerlijk weekend. Zo zouden we het iedere hockeydag wel willen hebben. Alles fleurt op, mensen hebben goede zin en het is heerlijk toeven op en langs de velden. Het verhoogde terras heeft zijn waarde afgelopen weekend goed bewezen. De jeugd en de senioren kunnen er hun draai zittend en staand prima vinden. Het kan zijn om even uit te rusten, maar ook met een consumptie in de hand was het heerlijk in de zon. Zeker als Heren 1 op dat moment een wedstrijd speelt die ze in de laatste seconde winnen. Hier gaat het nou om bij een vereniging als de onze en daar moeten we zuinig op zijn.

Volgende week hopen we op dezelfde ambiance want dan heeft de evenementen commissie een gezellige zondagmiddagdisco geregeld. De dames en de heren spelen dan allebei thuis en wedstrijdsponsor die dag is Heijmans. De weersvoorspellingen lijken de goede kant op te gaan.

De dames hebben het onderspit moeten delven in en tegen Amsterdam. Het was gewoon geen goede wedstrijd, zeker in het begin gingen er verschillende dingen verkeerd. Het kan dus beter en hopen we dat ze de stijgende lijn gaan pakken  de komende wedstrijden. Natuurlijk hopen we ook dat Lidewij er weer snel bij is zodat het team in volle glorie aan de Play Off kan beginnen.

Beide teams spelen deze week ook weer een dubbel. De dames krijgen aanstaande vrijdag HDM op bezoek en spelen zondag thuis tegen Bloemendaal. De mannen spelen vrijdag uit bij Kampong en zondag thuis tegen HDM.

In de rust van de mannenwedstrijd worden de zaalkampioenen nog gehuldigd. Mogelijk denkt "dat is laat”en daar heeft u dan ook gelijk in, maar de vorige keer dat dit gepland stond zijn alle wedstrijden afgelast. Dan hadden ze vast niet de aandacht gekregen die ze verdienen.

Die doordeweekse wedstrijden bieden wel een mooi moment om kennis te maken met het restaurant. Boy onze restaurantmanager en kok ontvangt u graag. Het verdient aanbeveling wel vooraf te reserveren want vol is vol. We zijn nog volop bezig om de organisatie te optimaliseren rond de andere doordeweekse dagen. Natuurlijk kunnen teams ook gebruik maken van het restaurant voor een gezellig "teamuitje” maar ook dan geldt……graag vooraf reserveren door te mailen naar Boy van den Eng keukenmanager@hcdenbosch.nl of telefonisch via nummer 073-8999555.

We hebben goed nieuws gehad deze week want we mogen de eerste finale van de Gold Cup voor mannen organiseren. De wedstrijd wordt gespeeld op 3 mei om 20.30 uur tegen Pinoké en we gaan er een mooi evenement  van maken. Een echte jongens-/mannendag. In de middag organiseren we een 7 tegen 7 toernooi voor jongens van de C-B en A categorie. Zowel Bossche teams als teams uit de omgeving worden uitgenodigd en we hopen dat ook Pinoké met teams van de partij zal zijn. Verder zullen er activiteiten zijn waar leuke prijzen mee te winnen zijn. Het volledige programma met uitnodiging volgt deze week.

Niet alleen blijkt Boy te kunnen koken ook in Heren 8 blijkt iemand culinair onderlegd te zijn. Jan- Willem Hofste gaat meedoen met MasterChef Nederland en wij wensen hem natuurlijk enorm veel succes. Hij is te bewonderen vanaf 16 april elke maandag en woensdag vanaf 20.30 uur op Net 5. Och je hoort nog eens iets langs de lijn op zo’n mooie zondag.

Mocht u ook een bijzondere activiteit gaan doen dan horen we dat graag. Altijd leuk om andere leden daarvan op de hoogte te brengen.


Mieke van den Akker Lathouwers

voorzitter