10-1-2018
AL

HCDB Nieuwjaars 7 tegen 7 toernooi

Nieuwsafbeelding
In ’s-Hertogenbosch is er een uniek Bosch evenement met een lange traditie, Driekoningen die naar ’s-Hertogenbosch reizen.
Nu is er afgelopen zaterdag 6 januari 2018 een nieuwe traditie gestart bij HC ’s-Hertogenbosch een 7 tegen 7 Nieuwjaars toernooi. Het vormt het sluitstuk van de decembermaand en markeert het begin van een nieuw jaar. 

Het toernooi startte met 6 enthousiaste teams: Zonnestraaltjes, Dribbelaars, Winterkoninkjes, Ketske Polleke, Ginne Paniek en De Gouden Glitter Girafjes aan het Nieuwjaars toernooi.

De Gouden Glitter Girafjes zouden meteen kunnen meedingen aan de originaliteitsprijs vanwege hun uitstraling. De wedstrijden begonnen om 10:30 en duurde steeds een kwartier. Er werden 5 wedstrijden gespeeld tot aan de lunch 
De lunch werd samen genuttigd in het restaurant Stick & Bite en was verzorgd door onze nieuwe chef-kok, Boy van den Eng. Tijdens de lunch waren de teams door elkaar gehusseld om elkaar ook beter te leren kennen.
 
Totaal hebben de teams 7 wedstrijden gespeeld en werd iedereen met een goede fles wijn bedankt voor hun inzet en enthousiasme. Bij de prijsuitreiking hebben we iedereen op een gedeelde eerste plaats laten eindigen, omdat er alleen maar winnaars waren. Daarna kon er geproost worden op het nieuwjaar.