Donderdag 30-7

Misschien ben je nog vakantie aan het vieren, dames en heren 1 hebben inmiddels hun trainingen hervat. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen werken ze de komende weken een mooi oefenprogramma af op ons complex. Genoeg mooie wedstrijden om ook alvast zelf in de stemming te komen:


 1 augustus ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 29-7

Ook zo’n zin om weer lekker met de competitie te starten?

Eindelijk weer wedstrijden spelen! Bij het ONFIRE Hockeykamp kun je alvast werken aan je balgevoel en technische vaardigheden zodat je goed voorbereid aan de slag kunt met je eigen team.

De laatste week van de zomervakantie (17 tot 21 augustus) zijn we nog t ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 30-7

Op woensdag 12 augustus van 12.00 uur tot 13.30 uur staat Maaspoort@theBeach in het teken van hockey!  Op het sportveld geeft een trainer van topclub HC 's-Hertogenbosch een hele leuke en leerzame hockeyclinic.  Na afloop is er nog tijd om de beachveldjes te gebruiken voor een potje beachvolleybal of nog even vrij te hockeyen op de sp ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 6-7

Het trainingsschema staat in de app en op de website. Het is nu zichtbaar wanneer de trainingen zijn. Net als andere jaren worden er voor de breedte jeugd teams twee trainingsmomenten in de week aangeboden. De eerste training is al ingepland en duurt 1,5 uur. Uit ervaring is gebleken dat niet alle teams behoefte hebben aan een tweede training, o ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Vrijdag 3-7

In het kader van de Bossche zomerspelen zal hockeyclub 's-Hertogenbosch verschillende hockeyactiviteiten aanbieden voor leden en niet-leden. De hockeyactiviteiten zullen op ons complex plaatsvinden en in het Zuiderpark. 
Onderstaand het programma voor de zomervakantie 2020 per doelgroep en per locatie:
Hockey-activiteit ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 25-6

Zou jij zo graag een nog betere (basis)techniek willen leren? 1x in de week extra trainen onder leiding van toptrainers naast je eigen clubtrainingen? Gewoon omdat je gek bent op hockey, maar ook omdat je graag nog technischer wil worden of omdat je het niveau van je basistechnieken omhoog wil krijgen. Dat kan op jouw eigen club!

H ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
 
 
Woensdag 1-7

Van 13-17 juli en van 17-21 augustus aanstaande vindt voor de eerste keer het ONFIRE Brabo keeperskamp plaats op HC ’s-Hertogenbosch!

Wil je 5 dagen lang werken aan je techniek met top keeperstrainers? We werken met kleine groepen van maximaal 4 deelnemers per trainer dus er is veel individuele aandacht waardoor je techniek gegar ... Lees meer

Nieuwsafbeelding