Zaterdag 16-2

Met dit prachtige weer is het natuurlijk weer heerlijk hockeyen op het veld. Maar is het ook heerlijk om te gaan kijken naar de voorbereiding van Dames 1 en Heren 1 op de tweede seizoenshelft.
Morgen, zondag 17 februari , staan er twee oefenwedstrijden op de planning: Dames 1 speelt om 12.30 uur tegen MOP. Heren 1 speelt om 15. ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Zaterdag 9-2

De Oranje heren en dames zijn in januari gestart met de Pro League. In deze periode staan de uitwedstrijden op het programma. Na afloop van de Hoofdklasse-competitie zullen de thuiswedstrijden gespeeld worden.
Ook onze club is een van de wedstrijdlocaties. Op zondag 9 juni een fantastische dag tophockey met de Belgische dames en he ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 28-1

De HCDB-App is dit jaar continu in ontwikkeling. Versie 4.0 was een volledig herschreven versie van de vorige App. Probeer je App goed bijgewerkt te houden, want er is iedere paar weken een nieuwe versie.

Wat is er allemaal nieuw in de ClubApp update?
Versie 4.4.1 • Uitgekomen i ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
 
 
Woensdag 20-2

Beste ouders/verzorgers,

We zijn dit seizoen gestart met FUNKEY hockey! Uw zoon of dochter kan nog meedoen!

Uw zoon of dochter is al aangemeld bij onze hockeyclub en kan, na de winterstop, nog instromen. U kunt dit aangeven bij de minicommissie ( minicommissie@hcdenbosch.nl ). Uw kind wordt dan Funkey lid van H ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 20-2

Yes!
Ook dit jaar kan jij weer op kamp op ‘s Hertogenbosch ! In de mei- en zomervakantie hoef jij niet stil te zitten want je kan de hele dag bij ons hockeyen!

Data Meivakantie: 29 april t/m 1 mei 2019 Zomervakantie: 8 t/m 12 juli & 12 t/m 16 augustus 2019
Tijdens de kampen ga jij heel veel h ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Zondag 17-2

De Engelse schooljeugd uit Cambridge (The Perse School) en New Castle (Royal Grammar School) had wel een hele mooie dag uitgezocht voor hun bezoek aan onze club vandaag.
Diverse schoolteams zijn een aantal dagen in Nederland op hockeytrip. Ze speelden o.a. tegen JA2,  JD3 en een mixteam van meisjes D. Voor zowel de Engelse jeugd ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 4-2

De winterstop is bijna voorbij. Dit betekent ook dat het Kabouterhockey bijna weer van start gaat! Vanaf 27 februari zijn kinderen van 3,5 tot 6 jaar van harte welkom om spelenderwijs kennis te maken met de hockeysport.

  Staat uw kind ook te springen om te gaan hockeyen?

De 12 ... Lees meer

Nieuwsafbeelding