Donderdag 19-11

Inmiddels zijn al ruim 60 jeugdteams op de gevoelige plaat vastgelegd.  Voor de teams die nog willen is er morgen, zaterdag 20 november, weer een gelegenheid. Van 12.30 tot 15.30 uur is de fotograaf te vinden bij veld 1.


... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 19-11

Zoals we al eerder aan jullie communiceerden, gaat de zaalcompetitie dit seizoen helaas niet door. Ook de midwintercompetitie van de KNHB valt door de geldende richtlijnen in het water.   Wij willen natuurlijk graag onze leden zo veel mogelijk gelegenheid geven te blijven sporten in de komende maanden. Want sportief bezig zijn en o ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 26-10

De nieuwste informatie van de Rijksoverheid omtrent testen en quarantaine is toegevoegd aan de COVID19-informatie op onze website.
... Lees meer

Nieuwsafbeelding
 
 
Vrijdag 20-11

Gezellige teamactiviteiten zijn in deze tijden niet makkelijk te verzinnen. Maar Mourad Majaiti van HCDB Heren 5 heeft wel een idee.
Doe er je voordeel mee! ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Vrijdag 20-11

We zien elkaar erg weinig in deze vreemde tijden, onze ouders kunnen niet langs de lijn staan maar gelukkig zijn er nog allerlei hockeyactiviteiten op onze mooie club. Er wordt getraind (sinds gisteren ook weer door de senioren), er zijn onderlinge wedstrijden, er zijn jarige teamgenoten en tja, vast en zeker nog veel meer!
Laat iederee ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 17-11

Zo jammer dat we dit jaar geen zaalcompetitie gaan spelen… 
Maar, ONFIRE Hockey Support gaat wel de zaal in!  Niet alleen met een hockeyschool en een -kamp, maar ook met een clinic en wel op zondag 29 november aanstaande. De clinic vindt plaats bij Maaspoort Sports & Events in Den Bosch en deze hal heeft het corona proo ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Vrijdag 6-11

Het is inmiddels een vertrouwd gezicht op de wedstrijddagen, de EHBO'ers. Het zijn uiteraard de beste dagen als zij helemaal niets te doen hebben.
Maar ook dan we zijn blij met ze!


Er is op dit moment geen competitie maar er wordt wel degelijk gehockeyd in de weekenden, dus tijd om onze EHBO'ers eens in het zonnetje ... Lees meer

Nieuwsafbeelding