Donderdag 11-7

Recentelijk bereikte ons het droeve bericht dat ons lid Anton "Toon” Hurkens op 76-jarige leeftijd op zondag 7 juli is overleden.

Toon was ongetwijfeld een markante persoonlijkheid binnen onze vereniging. Was vanaf 1954 lid en in 2014 werd met hem zijn 60-jarig lidmaatschap gevierd.  De laatste jaren was hij minder aanwezig. ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Vrijdag 28-6

De FIH heeft per 1 januari 2019 spelregelwijzigingen doorgevoerd binnen het veldhockey. De KNHB is lid van de FIH en volgt de internationale spelregels.
Regelwijzigingen worden nooit gedurende het lopende seizoen doorgevoerd en daarom neemt de KNHB de spelregelwijzigingen per 1 augustus 2019 op in haar spelreglement veldhockey. ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 25-6

De Club van 100 heeft onze club inmiddels vele mooie dingen geschonken. Wat te denken bijvoorbeeld van de vitrinekast in de hal waar alle landkampioenschapsprijzen van dames en heren 1 in staan te pronken.
Sinds kort is er een fraaie leuning geplaatst op het verhoogd terras. Zo denkt de Club van 100 dus ook aan de mensen die iets mind ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 24-6

Beste ouders/verzorgers van onze Jongste Jeugd,

Hierbij de nieuwe teamindeling voor het seizoen 2019/2020.

Als minicommissie streven we ernaar om teams in te delen op basis van gelijkgestemden, binnen de door de KNHB vastgestelde leeftijdsindeling. Het belangrijkste bij de mini's is dat ze met veel plezier op het ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 20-6

We zijn heel blij dat Pascal Claveaux vanaf 1 augustus begint bij Hockeyclub 's-Hertogenbosch. Pascal gaat werkzaamheden verrichten op het gebied van opleiding en begeleiding van trainers voor de breedte jeugd en mini’s. Hij zal veel op het veld te vinden zijn op woensdag, donderdag en vrijdag. Daarnaast zal hij tijdens kantooruren werken aan ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Vrijdag 14-6

We zijn zeer verheugd met de verlenging van de sponsorovereenkomst van de Rabobank voor de komende 3 jaar. Tijdens de eerste play-offsbijeenkomst van onze dames tegen SCHC heeft de ondertekening van het contract plaatsgevonden.

We hebben al jaren een uitstekende relatie met de Rabobank. Met de ondertekening van dit contract wa ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
 
 
Vrijdag 19-7

De contributies voor seizoen 2019/2020 zijn vastgesteld.

Er vindt een kleine indexatie plaats ter dekking van inflatie en stijging van huur van onze hockeyvelden, gemeentelijke belastingen, verzekering en onderhoud van ons complex.

Dit resulteert concreet in een verhoging van de contributies van € 7,00 tot ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 2-7

Wij hebben een speciale kennismakingsactie…VOOR JOU! Speel jij in de F-, E- of D-jeugd van HC ’s Hertogenbosch, dan mag jij deze zomervakantie met een megakorting op kamp. Speciaal om kennis te maken met de leukste sportkampen van Nederland! Gebruik hiervoor de code HCSHERTOGENBOSCHLID op het aanmeldformulier.
In de zomervakantie (8 ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 23-5

We maken ons weer op voor de zomerperiode. Dit jaar draaien we weer 2 kampen en wel van 8-12 juli en 12-16 augustus. Zou ik je mogen vragen de promotie op te starten? Via de bekende kanalen?

ONFIRE hockeykampen in de zomervakantie!

Hoe leuk is het om intensief te werken aan je hockeytechniek! Om andere di ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 22-5

In de zomervakantie (8 t/m 12 juli & 12 t/m 16 augustus) worden de Nationale Sportkampen georganiseerd bij HCDB voor kinderen van 4 t/m 16 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou. Naast de enthousiaste en kundige trainers, komt een Jong Oranje speler een Masterclass geven!

Nieuw in 2019: Gratis Indian Maharadj ... Lees meer

Nieuwsafbeelding