Woensdag 13-3

Het weer tijd voor onze jaarlijkse Vriendenloterij-actie. Zowel Heren als Dames 1 zetten zich tijdens deze belavond in voor de club om via de lotenverkoop van de Vriendenloterij geld in te zamelen voor de jeugdtrainers van HCDB.
Met deze actie willen wij de clubwens, extra inkomsten genereren voor de jeugdtrainers van onze eigen ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 20-3

De FIH Pro League komt op 9 en 12 juni 2019 naar onze club. Op 9 juni spelen zowel de Nederlandse dames als de heren tegen België, en op 12 juni spelen de Oranje dames tegen Nieuw-Zeeland.
Het gaat hard met de kaartverkoop!
Wil je erbij zijn tijdens deze prachtige evenementen op de mooiste club van het land? Best ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 19-3

Afgelopen zondag zijn er onder een bijna strak blauwe lucht weer nieuwe FunKey hockeyers gestart!
Dit is voor veel kinderen de eerste kennismaking met hockey als voorbereiding op de F-jes 3-tallen. Onder begeleiding van eigen en professionele trainers doen de kinderen op het hoofdveld allerlei hockey-oefeningen en spellen.

... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 14-3

Kom jij het jonge horecateam versterken op zondag. Het team zoekt uitbreiding door middel van een keukenprins/prinses.

Vind jij het leuk om in een sportieve omgeving mensen te verblijden met lekkere en gezonde broodjes? Stuur dan een mail naar horecamanager@hcdenbosch.nl .  Meer informatie verkrijgbaar bij Walter..
... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 11-3

Alle aankomende vrijdagen (15 maart, 22 maart en 29 maart) wordt er voorafgaand aan de wedstrijd van de Heren 1 of Dames 1 een speciaal wedstrijdmenu geserveerd in het Restaurant Stick & Bite.
Reserveren is noodzakelijk ! Inloop vanaf 17:30 uur.

Reserveer via keukenmanager@hcdenbosch.nl of aan de bar bij Walter ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Zondag 10-3

HC ’s-Hertogenbosch sluit zich aan bij de beweging Op weg naar een Rookvrije Generatie , ook onze club wordt een rookvrije sportaccommodatie. 

Waarom doet HC ‘s-Hertogenbosch mee met de Rookvrije Generatie? HC ’s-Hertogenbosch sluit zich aan bij de beweging ‘ Op weg naar een Rookvrije Generatie ’. Deze beweging werkt to ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 27-2

Raoul Ehren is ook de komende jaren de coach van dames 1 van onze club! Raoul heeft zijn contract met twee seizoenen verlengd. Het worden zijn elfde en twaalfde seizoen als hoofdcoach.
"Ik kan niet anders zeggen dan dat we als bestuur erg blij zijn met de verlenging”, vertelt bestuurslid Tophockey Vera Vorstenbosch. "Na al die ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 28-1

De HCDB-App is dit jaar continu in ontwikkeling. Versie 4.0 was een volledig herschreven versie van de vorige App. Probeer je App goed bijgewerkt te houden, want er is iedere paar weken een nieuwe versie.

Wat is er allemaal nieuw in de ClubApp update?
Versie 4.4.1 • Uitgekomen i ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
 
 
Dinsdag 19-3

Hoewel de tweede helft van het seizoen nog maar net is begonnen, zijn we ook weer bezig met de eerste voorbereidingen van het seizoen 2019-2020. Daarbij is het van belang dat we tijdig weten welke leden ook in dat seizoen actief zullen zijn.

Mocht je onverhoopt volgend seizoen geen lid meer willen zijn van de hockeyclub, dan dien ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 12-3

Hoe leuk is het om intensief te werken aan je hockeytechniek! Om andere dingen te leren en steeds weer opnieuw uitgedaagd te worden! Als de basis in orde is kun je snel volgende stappen maken op het gebied van hockeytechniek! In samenwerking met HC ‘s-Hertogenbosch organiseert  ONFIRE Hockey Support het bekende ONFIRE hockeykamp waarb ... Lees meer

Donderdag 7-3

Voor de 2 e helft van het seizoen zijn wij op zoek een enthousiaste keepster die voor ons het doel wil verdedigen. Helaas kan onze vertrouwde keepster de rest van het seizoen niet meer in actie komen.

Wij spelen onze wedstrijden op donderdagmiddag om 14 uur. In totaal spelen we nog 7 en een landelijk toernooi bij MOP. We zouden ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 20-2

Yes!
Ook dit jaar kan jij weer op kamp op ‘s Hertogenbosch ! In de mei- en zomervakantie hoef jij niet stil te zitten want je kan de hele dag bij ons hockeyen!

Data Meivakantie: 29 april t/m 1 mei 2019 Zomervakantie: 8 t/m 12 juli & 12 t/m 16 augustus 2019
Tijdens de kampen ga jij heel veel h ... Lees meer

Nieuwsafbeelding