Donderdag 23-5

Dames 1 speelt vanavond de eerste wedstrijd van de finale van de play-offs tegen in- en tegen Amsterdam. Zaterdag de tweede wedstrijd aan de Oosterplas.
De wedstrijd wordt ook live uitgezonden bij Ziggo Sport (kanaal 14) ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 22-5

Deze week vinden de play-off finales plaats. Bij heren spelen Bloemendaal en Kampong om de  landstitel, bij de dames Amsterdam (AH&BC!) en Den Bosch (Hockeyclub 's-Hertogenbosch!). 
De tweede play-off ronde, de finale ronde, wordt gespeeld volgens hetzelfde best-of-three principe als de halve finales. Degene die als ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 20-5

De dames van de Hockeyclub 's-Hertogenbosch hebben na 3 enerverende wedstrijden SCHC verslagen en staan wederom in de finale.
De finale wordt gespeeld tegen Amsterdam dat Oranje-Rood in 2 wedstrijden de baas was.
De eerste finale wedstrijd vindt plaats op donderdag 23 mei 2019 om 20.30 in het Wagener Stadion te Amst ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Zaterdag 18-5

Er is een nieuwe versie van de iOS (Apple) versie van de HCDB-App verschenen. De update tref je aan in de appstore. Installeer hem snel!
   Onder andere verbeteringen en fixes, (waarover in een ander artikel meer) is in deze versie het probleem met de link naar de ticket-site verholpen, dat op drukgevoelige schermen niet ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 8-5

In de ambitie van de club om met Heren 1 structureel de stap te gaan maken richting de play-off plaatsen in de hoofdklasse heeft HCDB de contracten van een vijftal spelers verlengd: Bram van Groesen, Sebastian van der Graaf, Daniel Aarts, Arjen Lodewijks en Joaquin Menini.
Naast deze spelers heeft ook A-junior Hidde Parlevliet te ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 28-1

De HCDB-App is dit jaar continu in ontwikkeling. Versie 4.0 was een volledig herschreven versie van de vorige App. Probeer je App goed bijgewerkt te houden, want er is iedere paar weken een nieuwe versie.

Wat is er allemaal nieuw in de ClubApp update?
Versie 4.4.1 • Uitgekomen i ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
 
 
Donderdag 23-5

We maken ons weer op voor de zomerperiode. Dit jaar draaien we weer 2 kampen en wel van 8-12 juli en 12-16 augustus. Zou ik je mogen vragen de promotie op te starten? Via de bekende kanalen?

ONFIRE hockeykampen in de zomervakantie!

Hoe leuk is het om intensief te werken aan je hockeytechniek! Om andere di ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 22-5

In de zomervakantie (8 t/m 12 juli & 12 t/m 16 augustus) worden de Nationale Sportkampen georganiseerd bij HCDB voor kinderen van 4 t/m 16 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou. Naast de enthousiaste en kundige trainers, komt een Jong Oranje speler een Masterclass geven!

Nieuw in 2019: Gratis Indian Maharadj ... Lees meer

Nieuwsafbeelding