Donderdag 16-9

Afgelopen zondag na de wedstrijd van Dames 1 heeft Burgemeester Jack Mikkers 2 lintjes uitgereikt. Frédérique Matla kreeg deze uitgereikt voor haar prestatie tijdens de Olympische spelen. Lidewij Welten, Josine Koning, Pien Sanders, Sanne Koolen, Margot van Geffen, Marloes Keetels en Laura Nunnink hadden hun onderscheiding al ontvange ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 8-9

We gaan weer beginnen !
Na een heerlijke vakantie, mogen we weer gelukkig allemaal competitie spelen én er mag gelukkig weer publiek aanwezig zijn op ons complex tijdens wedstrijden en trainingen. Weer fijn kijken bij het team van je kinderen, een derde helft op zondag met je team en weer aan de lijn bij bijv. Heren 1 of Dames 1 ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 1-9

Beste leden,   Langzaam gaan we met z’n alle weer van start. Een aantal teams zijn al druk in voorbereiding en andere teams beginnen volgende week maandag 6 september pas weer. Afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om het trainingsschema en trainers voor komend seizoen in te regelen.
In de HC Den Bosch app kan iedereen de ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 16-9

SPONSOR ACTIE - PRIJS JE RIJK!
Op zaterdag 2 oktober van 16:00 tot 19:00 uur vindt er een uniek (sponsor) evenement plaats op het veld. Prijs je Rijk!
Prijs je Rijk is een unieke actie geïnitieerd door Heren en Dames 1 en vindt plaats op veld 4 in combinatie met een echte Hollandse koe en spreekstalmeester. 
... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 16-9

Heb je een nieuwe gebitsbeschermer nodig en wil je deze op maat laten maken? Dat kan op maandag 11 of dinsdag 12 oktober a.s tussen 18:30 en 21:00 uur in het clubhuis. 
Op bovenstaande dagen is er een gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen actie tarief.
SPTL (Sportieve ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 9-9

SCHRIJF JE NOG IN! EN GEEF JE TECHNIEK EEN BOOST!

Op zondag 12 september start op HC ‘s-Hertogenbosch, in samenwerking met ONFIRE Hockey Support, de ONFIRE Hockeyschool. 


In tien technische trainingen geef jij je techniek een ontzettende boost! De trainingen worden gegeven door toptrainers van ONFIR ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
 
 
 
Vrijdag 27-8

Het seizoen voor Dames en Heren 1 gaat weer officieel beginnen op 12 september. Ook nu is er weer een indeling gemaakt voor ballenmeisjes en -jongens. De teams voor deze taak zijn MC1, MC2, MC3, JC1, JC2 en JC3. 
Het overzicht staat in de bijlage. Zet de dagen dat je ingedeeld staat in je agenda en zorg dat je 45 - 30 minuten van ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 3-5

Goed voor jou, goed voor de club.
Op zoek naar een nieuwe keuken? Dit is je kans!
Tulp Keukens is de hoofdsponsor van de Tulp Hoofdklasse Heren en ook sponsor van HC 's-Hertogenbosch. Door het sponsorship ontvangen al onze leden (of ouders van jeugdleden) 10% extra korting (bovenop de al lopende acties).
Tulp h ... Lees meer

Nieuwsafbeelding