19-7-2017
AL

Heren 1 verwelkomt Daniel Aarts

Nieuwsafbeelding

Met grote tevredenheid maken wij melding van een Nederlandse versterking voor HC ‘s-Hertogenbosch Heren 1. Daniel Aarts zal komende twee seizoenen in het vaandelteam van HC ‘s-Hertogenbosch spelen. In de jeugd speelde hij bij Tilburg en Push en de afgelopen drie jaar kwam hij uit voor Bloemendaal.

Daniel maakt deel uit van de Jong Oranje selectie en wil zich bij Den Bosch verder ontwikkelen tot een speler die belangrijk kan zijn voor het team. Hij heeft bij Bloemendaal veel geleerd en heeft mogen trainen en spelen met de beste jongens van de wereld.

 

De mix van talent, ervaring en internationale klasse spreekt Daniel zeer aan. "Vanaf de eerste gesprekken met Eric Verboom had ik een goed gevoel. Ik kan niet wachten om mijn debuut te maken voor een club met zoveel potentieel. Den Bosch is een mooie nieuwe uitdaging. Ik heb dus ontzettend veel zin in volgend seizoen.”

Namens het bestuur laat Mark Damman weten zéér verheugd te zijn met de komst van Daniel Aarts. "De aantrekkingskracht van HC ‘s-Hertogenbosch H1 is door onze recente goede prestaties gestegen. Het internationale netwerkdat we met elkaar hebben, zorgt ervoor dat we doelgericht naar spelers kunnen kijken en kunnen selecteren op kwaliteit, ambitie en karakter. Door het aantrekken van een Nederlandse speler als Daniel maken we ons minder afhankelijk van buitenlandse spelers. De jeugd wil zich ook kunnen identificeren met jongens die langer blijven en de "taal” spreken.