14-5-2017
AL

Nieuwe technisch manager topjeugd: Robert-Jan de Vos

Nieuwsafbeelding
De nieuwe technisch manager topjeugd stelt zich voor:

Mijn naam is Robbert-Jan de Vos, 37 jaar. Na ongeveer de helft van mijn leven in Vlissingen en Dordrecht gewoond te hebben ben ik tijdens mijn studie aan de (Haagse) academie voor lichamelijke opvoeding verhuisd naar Den Haag en ben daar met veel plezier blijven wonen. Inmiddels samenwonend met Mechteld en onze dochter Fien en hond Boef.

Bij HDM ben ik begonnen met het training geven en coachen van opleidingsteams en ben na 2 jaar betrokken geraakt bij de selectieteams. 15 jaar later alle topjeugdteams wel gecoacht en/of getraind, betrokken geweest bij dames1 en heren1. 
Naast HDM heb ik Leonidas H1 4 jaar gecoacht en 7 jaar het district. Ook ben ik al die jaren docent LO geweest. In de begin jaren fulltime, later parttime. Als laatste coach ik nu HGC dames1 en meisjes NedB.

Na 15 jaar voor de klas staan als docent LO ga ik daar aankomend seizoen mee stoppen om mij volledig te kunnen richten op mijn flink uit de hand gelopen hobby: hockey.
Via Steijn Spreij en Bas van Zundert ben ik in gesprek gekomen met Den Bosch en ben heel blij dat ik komend seizoen daar na 15 jaar HDM een mooie nieuwe uitdaging te vinden! 

Robbert-Jan, welkom bij HCDB!